În urma unei neînțelegeri apărute între Brigitte Sfăt și fiul ei, Robert, acesta din urmă se răzbună. Acesta este motivul pentru care el s-a aliat cu fostul soț al mamei sale, Ovidiu Sfăt.

Cei doi încearcă să o deposedeze de avere pe Brigitte după ce Ovidiu și-a exprimat dorința de a-l ajuta pe Robert cu taxele judecătorești. Dar ce a produs ruptura dintre cei doi?

Brigitte Sfăt

Toată povestea a început atunci când Robert împreună cu câțiva prieteni și-ar fi vandalizat casa în care locuia și mama lui. Aceasta a făcut atunci o sesizare pentru vandalism pe numele acestora, inclusiv al fiului ei. După acest episod, Bridgitte a strâns toate lucrurile lui Robert și l-a dat afară din casă. După aceea, pentru a se răzbuna, Robert a mers la toate posturile TV care l-au primit să le spună povestea lui. A discreditat-o pe Bridgitte în public. Mai apoi, pentru ca răzbunarea să fie totală, i-a cerut în instanță dreptul asupra părții lui din avere de la tatăl său biologic.


Robert face declarații usturătoare

Tatăl lui a decedat din cauze obișnuite, dar era un respectat om de afaceri. Din acest motiv, a început să măsluiască împreună cu fostul soț al mamei sale, Ovidiu Sfăt. Robert a reproșat la TV că în primii 14 ani de viață a trăit la bunici și nu și-a văzut vreodată mama. Apoi, acesta a spus că își dorește partea sa din moștenire, dar mama sa a refuzat și asta. După ce s-a aliat cu Ovidiu, Brigitte Sfăt a încercat să împacheteze altfel prolema. Dar Robert nu pare că se va opri aici, mai ales că are legal vorbind oricând dreptul de a se bucura de partea sa din avere. Apropiații familiei declară:

“Ovidiu Torj este cel care îi spală creierul lui Robert. El, câțiva prieteni, câțiva oameni de televiziune. Dar în special Ovidiu, care este fostul soț al mamei sale. Bărbatul i-a oferit un apartament lui Robert, i-a oferit bani, i-a spus că se va asigura să nu îi lipsească nimic, i-a propus și să îl ajute cu bani pentru a-și da mama în judecată. Băiatul greșește că s-a întors împotriva mamei sale, mai ales că Torj vrea doar să o șicaneze pe Brigitte, nu este el prea interesat de soarta lui Robert”.