Maria Ciobanu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi. Și-a petrecut toată viață pe scenă, însă acum vârsta își spune cuvântul. Apropiații artistei spun că abia reușește să se mai țină pe picioare.

Maria Ciobanu a cântat și a bucurat inimile românilor toată viața. S-a născut în anul 1937 într-o comună din județul Vâlcea, însă destinul a făcut-o să ajungă în capitala României.  A debutat pe scenă în anul 1961, pe când era doar o tânără plină de vise și speranțe. Anii au trecut, iar acum repertoriul ei muzical depășește 600 de melodii, toate adorate de publicul țării noastre.

La vârsta admirabilă de 82 de ani, artista nu vrea să renunțe nici un ruptul capului la scenă, chiar dacă sănătatea îi dă bătăi de cap. S-a mutat în America, iar apropiații ei spun că doamna Ciobanu nu se simte deloc bine. Este cunoscut deja faptul că interpreta are probleme cu inima, însă în ultimul an se pare că totul s-a agravat.

Maria Ciobanu


A suferit un accident vascular în urmă cu un an, iar de atunci medicii o țin sub atentă observație. Nu reușește să se mai deplaseze cu ușurință, iar adesea este chinuită de oboseală și dureri de cap îngrozitoare.

„În momentul în care a văzut-o, medicul i-a administrat rapid un tratament, i-a făcut analizelele și i-a explicat că nu mai are voie să facă, timp de patru-cinci luni de acum înainte, niciun zbor cu avionul până în țară, pentru că situația în care se află nu îi permite. Mai rău, poate avea consecințe îngrozitoare, poate asemănătoare cu accidentul vascular din vară, atunci când și-a pierdut temporar memoria.”, a declarat o sursă apropiată artistei.

Nu vrea să renunțe la cântat și se consideră sănătoasă

Maria Ciobanu neagă orice zvon legat de starea ei de sănătate precară. Mai mult, vrea să revină în România cât mai curând posibil. Nu suportă sa fie departe de publicul său și abia așteaptă să cânte din nou.