În lumea celebrităților, există multe ciudățenii iar printre acestea se numără și numele de bebeluși alese de aceștia. Vă prezentăm în continuare cele mai interesante nume de bebeluși ale celebrităților.

Pe primul loc se află copilul cuplului Elon Musk și Grimes, numit de aceștia: X AE A-XII. Numele copilului are desigur și o semnificație. X provine de la variabila necunoscută. AE este o abreviere pentru AI care are dublă semnificație pentru cuplu: iubire și inteligență artificială (de la englezescul Artificial Intelligence). Iar A-12 este precursorul aeronavei preferate a cuplului: un SR -17, fără arme, echipat doar cu o viteză incredibilă.

Jenna Dewan și Steve Kazee au primit în martie 2020 cel mai frumos cadou: un băiețel. Pe acesta l-au numit Callum Michael Rebel Kazee iar într-o postare pe Instagram tatăl și-a motivat alegerea. Callum este un nume din limba galeză și se traduce Dove, spunând că bebelușul ” a fost atât de dulce și pașnic de când a aterizat în brațele noastre”. Michael este un prenume al tatălui. Iar Rebel este o modalitate de a-i onora mama care la naștere a fost numită Reba și mai apoi s-a transformat în Rebel.

numele


Milla Jovovich și fiica sa

Milla Jovovich a anunțat și ea numele celei de-a treia fiice în februarie 2020 – Osian Lark Elliot Jovovich-Anderson. Din explicațiile vedetei postate pe Instagram, Osian este un nume de băiat galez și se pronunță O-shin. Chiar dacă numele este unul lung, acesta respectă dorințele familiei sale care nu era de acord cu folosirea prenumelui mamei. Votul familial a fost unul decisiv astfel că mama ei l-a dorit pe Lark, vedeta și-a dorit ca fiica ei să fie numită Elliot iar soțul ei(Paul W. S. Anderson) a votat din nou pentru Lark, așa că Smushy împreună cu Milla au rămas în inferioritate.

Mămica replică:

” Cel puțin ea are multe dintre care să aleagă mai târziu în viață, dacă vrea să renunțe la câteva ”.