Ștefania este tot mai îndrăgită de publicul român. Este tânără, frumoasă și are o relație de 3 ani cu Speak, alături de care urmează să își petreacă si tot restul vieții. De ceva vreme totuși, bruneta se confruntă cu niște probleme de sănătate.

Ștefania și Speak sunt unul dintre cele mai reușite cupluri din televiziune. Par că sunt făcuți unul pentru celălalt, iar fanii îi sorb din priviri de-a dreptul.

Încă de la început, ei au ales să fie foarte deschiși cu publicul lor. Și-au făcut mereu declarații de dragoste, iar totul a culminat cu cererea în căsătorie din cadrul emisiunii „Asia Express” din marea finală.

În vârstă de 23 de ani, Ștefania este o tânără hotărâtă și cu multe de demonstrat. Și-a început cariera în muzică și în televiziune, așa că ar trebui să ne așteptăm să vedem tot mai multe proiecte din partea ei.

Ștefania

Iubita lui Speak a fost mereu foarte deschisă cu fanii săi. Nu a simțit niciodată nevoia să se ascundă sau să încerce să pare ceea ce nu e. De fiecare dată când a avut ceva de spus, s-a folosit de conturile sale personale din mediul online și și-a făcut vocea auzită.

Totuși, de data aceasta, fanii ei nu au auzit vești prea bune.

Ștefania se confruntă cu dureri insuportabile de spate

Se pare că tânăra are câteva probleme de sănătate, care îi dau bătăi de cap. Este vorba de o durere insuportabilă de spate, care o face pe Ștefania să stea nemișcată din pat cu orele. Cel mai recent episod povestit de tânără este atunci când s-a întors acasă după o zi de cutreierat Bucureștiul.

„Efectiv am leșinat când am ajuns acasă. Am simțit nevoia să mă pun în pat o oră. Mă simt foarte deshidratată, nu știu care e faza. Mă simt ok acum. Super obosită m-am simțit și mă omoară junghiul ăla din spate”, le-a povestit aceasta fanilor de pe Instagram.