Vulpița nu încetează să uimească! S-a hotărât să-și schimbe viața, și-a lăsat bărbatul, iar acum s-a mutat. Fanii nu se așteptau la o astfel de decizie!

Poveste tumultoasă dintre Veronica și Viorel Stegaru începe să se apropie cu pași repezi de final. După ce s-au certat, s-au împăcat și au pus o țară întreagă pe jar, cei doi s-au despărțit.

Cea care a decis să lase tot în spate este chiar Vulpița, care este determinată să uite de toate problemele și să-și vadă liniștită de viață. La 22 de ani, și-a părăsit soțul, însă deciziile ei au luat pe toată lumea prin surpindere.

Cu nu foarte mult timp în urmă, fata din comuna Blăgești spunea că își dorește o viață mult mai modernă. Afirma că se va muta definitiv la capitală, își găsise un loc de muncă, voia chiar să-și ia și fetița alături de ea.


Vulpița este femeie singură și vrea să o ia de la capăt

Vulpița

După despărțirea de Viorel însă, ceva s-a schimbat în sufletul ei. A părăsit apartamentul unde locuia alături de acesta, și-a făcut bagajele și…s-a întors acasă.

Chiar dacă pare de necrezut, este adevărat. Viorica a ales să se liniștească și să se ducă înapoi la Blăgești, unde au așteptat-o părinții ei. A lipsit mult de acasă, așa că tânăra are mult de recuperat. Vrea să își reia viața, cu toată experiența acumulată la București.

Încărcată cu daruri, a plecat spre casa părintească. Revederea a bucurat-o extrem de mult, iar liniștea pe care a simțit-o după atât de mult timp a făcut-o să-și schimbe opinia. Se pare că Vulpiței i-au ajuns certurile și scandalurile pe la televizor.

Nu este încă clar dacă va mai apărea sau nu la Acces Direct sau dacă se mai întoarce în capitală. A trăit mult timp printre străini, iar acum își dorește doar să fie alături de cei dragi. Urmează probabil să divorțeze de Viorel, iar de acolo să-și construiască o nouă viață.