Cleopatra Stratan a crescut chiar sub ochii noștri. Chiar dacă nu este încă majoră, tânăra se pare că este îndrăgostită până peste cap. Îi face declarații de dragoste iubitului, care îi răspunde în aceeași măsură. Și-a făcut relația publică în urmă cu foarte puțin timp, iar de atunci nu ezistă să arate fanilor momentele fericite pe care le trăiește.

Cleopatra Stratan s-a făcut mare. La 17 ani, își continuă cariera muzicală și își dezvoltă propriul nume în showbiz. Anii când era mereu alături de tatăl său, Pavel Stratan, au trecut de mult, iar ea devine o domnișoară frumoasă și ambițioasă.

Norocosul care i-a dat lumea peste cap Cleopatrei este Edward Sanda. Îi unesc pasiunea pentru muzică și dragostea pentru scenă. Tânărul este mai mare decât ea cu 6 ani, având vârsta de 23 de ani, însă acesta nu pare că este un impediment pentru ei.

Relația dintre cei doi a fost vehiculată de mult timp în presă. La început, ei au declarat că sunt uniți doar din punct de vedere profesional, însă se pare că de data aceasta bârfele au avut și un sâmbure de adevăr.


Cleopatra și Edward și-au recunoscut în fața lumii povestea de iubire în urmă cu mai puțin de o lună. Acum, cei doi nu se mai sfiesc să își arate sentimentele.

Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan și Edward își fac declarații de dragoste în mediul online

Cu ocazia zilei de naștere a iubitului său, Cleopatra i-a făcut o declarație de dragoste inedită. A postat o fotografie pe contul său de Instagram, alături de descrierea:

„TU ești jumătatea sufletului meu și știu și simt că viața mea merită trăită alături de tine, cel puțin o veșnicie! Te iubesc enorm!❤️La mulți ani, TOT-ul meu!” ❤️

Răspunsul lui Edward a fost unul pe măsură. Se pare că și el este îndrăgostit până peste cap, iar intențiile lui sunt destul de serioase.

„Îți mulțumesc ca exiști in viața mea și ca îi dai sens! Te iubesc mai mult decât orice pe lumea asta! Mulțumesc , cea mai frumoasa și specială fata din univers!❤️❤️❤️„ , i-a scris tânărul.