Nicole Cherry a făcut un anunț important pe Instagram. Artista are o viață romantică împlinită alături de iubitul ei, Florin Popa. Cuplul este împreună de mai bine de 2 ani și s-au mutat împreună încă de la începutul relației.

Acum cei doi se gândesc serios să aibă un copil. La numai 21 de ani, Nicole Cherry spune că intenționează să devină mămică. Acest răspuns vine în urma unei sesiuni de întrebări și răspunsuri de către fani. Întrebarea era dacă se gândește să aibă copii în următorii doi-trei ani. Aceasta a răspuns prompt în mod afirmativ spunând că își dorește să fie o mămică tânără.

Cine este Florin Popa?

Iubitul artistei, Florin Popa este mai în vârstă cu 8 ani decât vedeta, acesta având 29 de ani. Vedeta declara că această diferență de vârstă reprezintă un avantaj în relația lor și într-un cuplu în general. Cu toate că cei doi au o relație stabilă și foarte frumoasă, Florin Popa deține o afacere care îi ocupă foarte mult timp deoarece aceste dedică mult timp muncii sale. Acest aspect nu o deranjează însă pe Nicole. Aceasta spune că într-o relație cu Florin nu își creează așteptări și încearcă să rămână cu picioarele pe Pământ pentru a se putea bucura de fiecare moment.


Cum el este foarte ocupat, la fel este și artista. Cu toate acestea, cei doi încearcă să mențină o balanță. Mai mult, ea nu este de părere că văzutul zilnic este sănătos pentru relație. Nicole crede că e mai util să li se facă dor.

Nicole

Tot Nicole spune că a mai avut și alte relații înainte de Florin Popa iar pentru ea diferența aceasta de vârstă este ideală deoarece deși are doar 21 de ani, mereu i se spune că este mai matură. De aceea vedeta își dorește un partener care să fie puțin mai matur decât ea. Nicole spune că o încântă faptul că iubitul ei ține mult la afacerea și că acest lucru îl face independent.