Gigi Becali este un personaj foarte controversat, de la tot ceea ce face până la afirmații și declarațiile pe care le oferă în fața presei. Recent, el a dezvăluit în cadrul unui interviu faptul că nu poartă mască de protecție. Deși are o vârstă înaintată, se pare că nu se teme de nimic.

Gigi Becali nu se teme de nimic, nici măcar de noul virus. Omul de afaceri alege să nu se protezeze de noul virus, considerând că Dumnezeu este cel care îi decide soarta. Are o atitudine pozitivă și refuză să se ascundă sau să își schimbe modul de viață.

Decizia lui de a renunța la masca de protecție a venit după ce s-a consultat cu medicii săi. Din câte se pare, există și o explicație medicală: masca i-ar slăbi sistemul imunitar, iar el nu vrea să riște.

Cu toate că nu se protejează, Gigi Becali se testează regulat. Nu îi este frică de îmbolnăvire, însă nu și-ar ierta niciodată dacă ar infecta pe altcineva. Cum este bunic, el face toate eforturile să se asigure că este sănătos tun și micuțul lui nepot este în siguranță.


Gigi Becali

Gigi Becali consideră că purtarea măștii scade imunitatea

„Eu nu port mască, nu pentru că nu vreau, ci pentru că am făcut testul de mai multe ori. Am nepot mic și e obligația mea să nu îmbolnăvesc pe altul. De ce nu port mască? Mie îmi spun doctorii mei, pentru că sunt cei mai buni, că dacă pui mască, micșorezi oxigenul și imunitatea. Eu nu vreau și nu mai pun mască, și nu vreau să fac propagandă.” , a declarat partonul FCSB

Gigi Becali a mers atât de departe în declarații încât l-a criticat chiar și pe Raed Arafat. Cu toate că îl respectă pentru ceea ce face, de data această refuză să îi respecte recomandările. Omul de afacere consideră că medicii pe care îi vizitează regulat îi oferă cele mai bune sfaturi în această perioadă.