Katy Perry și Orlando Bloom formează un cuplu și cei doi așteaptă să aibă un copil, o fetiță. Katy Perry este totuși pe plajă și se distrează, chiar dacă este însărcinată.

În câteva săptămâni aceasta se pregătește să dea viață primului copil din viața ei alături de partenerul său: Orlando Bloom. Aceasta a fost surprinsă pe plajă purtând un costum fără bretele. Chiar dacă se pregătesc de o naștere, cuplul a mers la plajă în Malibu.

În vârstă de 43 de ani, Orlando s-a bucurat de linia de coastă pe placa sa de surf. Katy care are numai 35 de ani a rămas pe plajă și s-a distrat intrând în apa revigorantă a oceanului. În acest context, artista a fost surprinsă purtând un costum de baie de culoare fucsia. După ce s-a bălăcit prin apă a revenit pe plajă unde a savurat băuturi răcoritoare așteptându-și partenerul să revină de pe valuri.


Katy

Sarcina nu i-a împiedicat pe cei doi să profite de temperaturile în creștere așa că au mers pe o plajă din Malibu. Cu această ocazie putem aminti și alte detalii despre cum vor proceda formalitățile la nașterea fetiței. Se pare că Jennifer Aniston, cea mai bună prietenă a lui Katy va fi nașa fetiței. Sursele afirmă că Orlando și Katy au plasat-o pe aceasta în topul listei cu potențiali nași.

Despre relația celor doi

Cuplul este împreună încă din 2016. Cu toate că pentru Katy acesta este primul său copil, Orlando mai are un fiu din căsnicia anterioară, împreună cu fosta lui soție, Miranda Ker. Se crede că Aniston i-a oferit foarte mult sprijin lui Katy pe perioada izolării. Tot ea a susținut cuplul pe parcurs până în ziua de azi. Așa că a fost încântată să fie investită ca nașă a copilului celor doi. Aceasta ar fi plâns de fericire atunci când i-a fost propus acest lucru de cuplul de îndrăgostiți.