Lisa Marie Presley este mama lui Benjamin Keough, cel mai mare fiu al său. Aceasta este acum de neconsolat după moartea acestuia la numai 27 de ani.

Benjamin care semăna perfect cu bunicul său, Elvis Presley, a fost găsit acasă fără suflare ucis de o armă de foc, act suspectat de suicid.

Șeful departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat că în jurul orei 6:30 au fost sesizați cu un apel de prim ajutor. Când au ajuns la locul semnalat au găsit trupul neînsuflețit al lui Keough care fusese împușcat la nivelul torsului superior. Din păcate vestea nu este tocmai una șocantă pentru familie după cum susțin unii apropiați ai acesteia.

Lisa


Keough se lupta cu moartea de multă vreme, din spusele acestora. Dar asta nu ajută cu nimic și nu face situația mai puțin dramatică pentru membrii familiei, mai ales pentru mama sa.

Managerul Lisei Marie a spus: „Este complet desfrânată, neconsolabilă și dincolo de devastată, dar încearcă să rămână puternică pentru gemenii săi de 11 ani și pentru fiica ei cea mai mare, Riley. Îl adora pe acel băiat. El a fost iubirea vieții ei. ”

Tragedia a avut loc în conacul mamei sale din California, în Calabasas. Benjamin a fost fiul Lisei Presley, unicul copil al superstarului Elvis și al muzicianului David Keough. Lisa Marie vorbise anterior despre asemănarea dintre Elvis și Benjamin pe care o numea ”necuviincioasă”.

Trebuie menționat că Lisa și-a pierdut tatăl la o vârstă fragedă, doar 9 ani. Ea l-a găsit pe acesta fără suflare întins pe covor, lângă toaleta din baie. Atunci a sunat-o pe iubita tatălui ei și i-a spus: „Tatăl meu a murit! A fost zdrobit în covor!”

Ce spun prietenii despre moartea băiatului

Un alt prieten al lui Benjamin, muzicianul DJ Ashba, a scris:
„Asta mă taie la os. Sunt literalmente în șoc. L-am iubit pe Ben ca pe un frate și mereu o voi face. Până ne întâlnim din nou prietenul meu.”