Moartea Mădălinei Manole a lăsat un gol ce nu va putea fi umplut niciodată. Au trecut 10 ani de când artista a părăsit această lume, însă familia, fanii și colegii de scenă nu au uitat-o niciodată. Printre cei care privesc cu durere spre trecut se numără și Ștefan Bănică Jr., care i-a adus un omagiu „fetei cu părul de foc”.

Mădălina Manole a fost o cântăreața foarte iubită și apreciată de români, însă destinul ei a fost unul tragic. S-a născut într-o localitate din Valea Prahovei, iar destinul a purtat-o de acolo spre scena muzicii ușoare. Ani de-a rândul, a bucurat cu vocea ei de înger inimle ascultătorilor săi.

Totul s-a terminat în fata de 14 Iulie 2010, când artista nu a mai rezistat și și-a curmat viața. Nimeni nu știe ce chinuri purta sufletul său, însă gestul ei nu a fost nici astăzi înțeles. Era chiar ziua ei de naștere, împlinind vârsta de 43 de ani.

Mădălina Manole

Ștefan Bănică Jr. i-a adus un omagiu care a îndurerat publicul

Printre cei care au iubit-o, se numără și Ștefan Bănică Jr. Cei doi artiști au avut ocazia să colaboreze de-a lungul anilor, așa că bărbatul a cunoscut-o pe Mădălina îndeaproape.

Pentru a marca cei 10 ani de când cântăreața s-a alăturat îngerilor, Ștefan i-a adus un omagiu pe pagina sa personală de Facebook.

Este vorba de un videoclip în care cei doi artiști cântă împreună melodia „It’s a hearache”. Fanii au putut urmări din nou momentul, iar mulți au fost emoționați până la lacrimi. Se pare că filmarea a fost făcută în același an în care Mădălina s-a sinucis.

Alături de videoclip, Ștefan Bănică Jr. a ținut să îi scrie și câteva cuvinte Mădălinei.

14 iulie e ziua în care s-a născut, dar și ziua în care a ales să plece dintre noi MĂDĂLINA MANOLE, o cântăreață atât de iubită de public. Au trecut 10 ani. 😢 În video-ul de mai jos, Mădălina a fost invitata mea și se întampla într-o zi de 26 martie 2010. #MadalinaManole #remember”, a scris vedeta.