În timp ce lumea încă se obișnuiește cu noul concept de 5G, Samsung pregătește planuri mult mai mari pentru tehnologie. Se pare că vor să dezvolte domeniul internetului mult mai mult, pregătind deja planul de atac pentru 6G.

5G-ul a stârnit multe controverse în rândul populației. Fie că este vorba de teorii conspiraționale legate de controlarea populației sau chiar atribuirea acestei tehnologii de ultimă oră cu noul virus, oamenii nu au reușiy încă să o integreze în viața lor de zi cu zi. Gurile rele spun că ne-ar afecta planeta, mințile și sănătatea.

Să fim onești, în ciuda speculațiilor și zvonurilor cauzate de acest subiect, beneficiile 5g au fost scoase din calcul. Oamenii nu știu ce să creadă, iar evoluția pe care această tehnologie a demonstrat-o este dată uitării.

Cei de la Samsung însă nu neglizează acest domeniu și afirmă cu tărie că în scurt timp vom putea utiliza internetul de viteză 6G.

Ei își propun ca în curând să facă următorul pas în domeniul comunicării, oferind o nouă generație de produse. Și-au exprimat dorința de a aduce o următoarea experiență de hyper-conectare mai aproape de noi și să o includă în fiecare aspect al vieții noastre.

6G Samsung

Tehnologia 6G va fi disponibilă abia în anul 2030

Dacă 5G promite utilizatorilor să descarce un film în doar câteva secunde, 5G-ul va aduce totul la un nou nivel. Se vorbește despre holograme, precum și de alte experiențe comparabile cu domeniul SF-ului.

Compania se așteaptă ca primul prototip al proiectului să apară abia în anul 2028, fiind utilizabil pentru public abia în 2030.

„Chiar dacă comercializarea 5G se află încă în etapa ei inițială, nu este niciodată prea devreme să începem să ne pregătim pentru 6G, deoacere în general durează 10 ani de la începutul cercetărilor până la comercializare unei noi generații de tehnologie în comunicare. Deja am început cercetările și dezvoltarea tehnologiei 6G.” a fost declarația celor de la Samsung.