Anca Serea și-a pus fanii pe jar zilele trecute. Femeia pare că este din nou însărcinată cu un copil al lui Adi Sână. Ultimele fotografii par să scoată la lumină burtica de graviduță a femeii.

Anul trecut Anca a adus pe lume cel mai nou membru al familiei, pe Serea. Acum se pare că Anca este bombardată cu mesaje care mai de care mai personale de la fani. Aceștia vor să știe dacă este adevărat faptul că se pregătește pentru o a șaptea naștere. Se pare că femeia nu vrea să nege, dar nici sa confirme presupunerile fanilor, ba din contră, se comportă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Anca

La ultima poză urcată   pe rețelele de socializare, Anca a adăugat un mesaj motivațional pentru fanii săi:

Buna dimineata! Viata este atat de magica si de colorata, incat este pacat sa nu ii savuram paleta de culori ori de cate ori putem. Imi place sa cred ca nuantele de albastru reflecta clipele de libertate si relaxare, in cele de galben se regasesc clipele de bucurie intense, iar in cele de rosu clipele de iubire, de pasiune. Albul ascunde puritate, iar verdele prospetime, natura. Va invit sa cautati si voi alte nuante din vietile voastre si sa le atribuiti semnifactia pe care o simtiti.

Despre viața Ancăi din trecut

În acest moment, familia Sână are la activ 6 copii foarte frumoși. David și Sarah deși sunt copiii Ancăi din altă căsătorie, nu simt că Adrian este un tată vitreg, ba din contră. Se comportă ca și cum ar fi tatăl lor natural. De curând, toți s-au mutat într-o casă mai mare care le permite copiilor să se distreze mult mai mult.

Anca Sână-Serea are 39 de ani și a fost căsătorită cu Filip Poplingher. Acesta a murit în 2010 și a lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copii mici.  În acest moment femeia se simte foarte împlinită sufletește și este foarte fericită atunci când se dedică bunăstării familiei.