Colin Jost spune povestea modului în care a întâlnit-o prima oară pe Scarlett Johansson în serialul Saturday Night Live din 2006.

A fost dragoste la prima vedere pentru Colin Jost și Scarlett Johansson? Se poate spune și așa.

 

În loc să aștepte acea lovitură a săgeții lui Cupidon, starul „Saturday Night Live” a fost conștient de puterea și inteligența actriței. El scrie în cartea sa ” A Very Punchable Face: A Memoircă prima lui impresie despre viitoarea sa logodnică a fost că era „frumoasă, inteligentă, dulce și intimidant de sofisticată”.

colin


Perechea s-a cunoscut în 2006, care s-a întâmplat să fie primul său an de scriitor de schițe în cadrul emisiuni unde ea era gazda.

„Am primit opt ​​schițe în emisiune în primul meu an, inclusiv o parodie a filmului My Super Sweet Sixteen de la MTV, care o are ca personaj pe Scarlett Johansson”, își amintește el.

„Tocmai împlinise 20 de ani și eu aveam 23 de ani, dar în ceea ce privește statutul și maturitatea, ea a fost aici [ține mâna deasupra capului] și eu am fost aici [ține mâna cu un centimetru de pe sol]. Ea susține că își amintește că am fost drăguț. Dar știu cum arătam și acesta nu este cuvântul pe care l-aș fi folosit.”, continuă bărbatul.

El continuă să descrie starul din „Avengers: Endgame” ca având un har și un zâmbet pe care încă nu l-a văzut niciodată la niciun alt om din lumea aceasta.

În ceea ce privește schița în care a jucat, el afirmă că singurul lucru pe care și-l amintește  din schiță este momentul în care personajul bătăuș al lui Scarlett spune:„ Această petrecere este literalmente mai rea decât Holocaustul ”.

 

Deși Scarlett și Colin încă nu au făcut nunta, petrec mult timp cu fiica lui Scarlett, Rose, de 5 ani. Aceasta împarte  custodia fostului soț, Romain Duriac. Perechea și-a finalizat divorțul în 2017, cu câteva luni înainte ca actrița să înceapă să se întâlnească cu scriitorul.