După mai bine de 40 de ani s-a aflat adevărul despre relația lui Florin Piersic și a Angelei Similea. Legătura dintre cei doi artiști a zdruncinat lumea mondenă.

România a avut momente de glorie alături de oamenii săi de cultură care au adus-o pe buzele tuturor. În jurul anilor 70-80 tot ce avea mai bun de oferit cultura reprezenta o regulă nu o excepție. Dintre toți artiștii acelei perioade, poate cei mai iubiți de public au fost Florin Piersic și Angela Similea.

Majoritatea le cunosc prezența scenică precum și anii. Cu toate acestea, foarte puțini confidenți știu și ce fel de relație împărtășeau cei doi. La un moment dat, în România circula un zvon cum că cei doi ar putea să fie în secret un cuplu. Dar cum gura lumii nu o astupă nimeni, cei doi și-au văzut liniștiți de propriile relații pe plan personal pe care le-au prezentat în fața lumii.

Florin

Cum a comentat Florin Piersic zvonurile

În această perioadă de exemplu, Angela avea o relație cu un olandez pe nume Jan Hilgen. Flori Piersic era căsătorit deja cu Anna Szeleș. Dacă până acum totul era doar un zvon sau o bârfă, actorul a povestit în detaliu despre cum mergeau împreună în turnee. Dar și despre aproprierea care s-a produs între ei în spatele cortinei, în mod natural și inevitabil.

”Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toţi. La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o „lipitură’ în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere”, a povestit actorul Florin Piersic.

Este clar că soția lui Florin Piersic a avut mult de suferit pe plan emoțional din această cauză. Și Angela Similea recunoaște că a avut și ea o parte de vină în toată această poveste. Dar dincolo de relația lor dezvoltată pe fondul profesional, aceștia au dezvoltat sentimente.