Margherita, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a fost implicată în urmă cu ceva timp într-un accident rutier destul de grav. Margherita a dispărut atunci din mediul social. Și-a închis toate conturile din mediul online și a refuzat să mai apară public în vreun fel.

Marga a afișat în momentul accidentului un comportament destul de dubios, iar polițiștii au fost tentați să o trimită la IML. Ceea ce este ciudat este că rezultatele încă nu au apărut. Astfel nu se poate deschide un dosar penal pentru consum de droguri. Fata este cunoscută, însă, ca fiind o mare petrecăreață, iar oamenii consideră că este și o consumatoare de substanțe halucinogene.

Margherita

În momentele acelea de criză, mama Margheritei a sărit ca un leu să își apere fiica. Aceasta se temea ca toată această publicitate negativă să nu o împingă pe Marga spre a face un gest necugetat. se pare că unele surse apropiate familiei au declarat că Marga trece printr-o ușoară depresie. Însă nimic nu a devenit încă cert.

Declarațiile părinților Margheritei

Viorica și Ioniță au fost invitați de curând la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță pe PRO Tv. Acolo cei doi au dat detalii despre actuala stare a fetei lor.

Viorica a spus următoarele:

”E șmecheră fata mea. Marga este bine, la momentul ăsta. Ascultă, muncește. Marga este o fată frumoasă și înțeleaptă și cred că a înțeles. Și orice s-ar întâmpla, sunt copiii mei. Eu îi apăr până la cer și înapoi.

Sunt lucruri atât de grave care se întâmplă în țara asta. I se poate întâmpla oricui, eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că a scăpat din acel anturaj pentru că încă o dată vreau să cred că Dumnezeu mă iubește pentru că Margherita nu știu dacă mai era bine în ziua de azi.”

De asemenea, aceasta a susținut că fiica ei nu a consumat niciun fel de substanțe halucinogene și că nu este un pericol pentru cei din jur. Viorica a tras un semnal de alarmă pentru părinți. Ea a spus că ar trebui să poarte discuții cât mai deschise cu ei.