Orlando Bloom și logodnica sa, Katy Perry, trec prin momente foarte dificile. Cei doi au făcut fanilor un anunț trist: cățelul lor a dispărut, iar ei sunt devastați de lipsa lui. Prin intermediul postării publicate, ei au cerut ajutorul urmăritorilor lor, totul ca animăluțul să fie găsit și adus acasă în siguranță.

Cel care a făcut anunțul a fost Orlando Bloom, prin intermediul contunul său personal de Instagram. Din câte se pare, cățelusul lor a dispărut și nu au reușit să-l găsească pe nicăieri. Numele lui este Mighty și s-a rătăcit în regiunea Montecito a Californinei.

Actorul este devastat de lipsa animalului său blănos. Își dorește cu orice preț să îl găgească sănătos și să îl aducă înapoi acasă. Și-a rugat fanii să îi vină în ajutor, fără să îl pună însă pe rute greșite. Orice informație eronată îi va da doar speranțe și îl va răni și mai mult.

Orlando Bloom


Orlando Bloom oferă o recompensă pentru cel care îi va găsi câinele

Mighty este un cătel de talie mică, creț și cu blana maro. Este cipat, așa că în caz de nevoie poate oricând să fie identificat fără probleme. Mai mult, numărul de telefon al actorului este atașat de zgarda lui, așa că dacă este găsit, poate fi adus acasă foarte ușor.

„MIGHTY A DISPĂRUT ÎN MONTECITO, CALIFORNIA. Este cipat și zgarda lui are un număr de telefon la care puteți suna- dacă îl duceți la veterinarul vostru local, la adăpost sau la poliție acesta poate fi identificat și trimis înapoi la mine, ofer recompensă, vă rog trimiteți doar INFORMAȚII REALE, inima este deja frântă, așa că vă rog nu mă răniți mai tare.”, au fost cuvintele actorului.

Katy Perry, care este însărcinată și abia așteaptă să nască, a publicat același strigăt de ajutor către fanii săi. Pe lângă Mighty, cele două vedete mai au încă un animăluț. Este vorba de un câine din aceeași rasă, care poarte numele de Nugget.