John Travolta a avut parte de cea mai frumoasă poveste de iubire. A cunoscut-o pe Kelly Preston atunci când era încă un tânăr plin de vise, iar apoi aceasta i-a devenit soție. Au fost împreună timp de 29 de ani, până când sfârșitul tragic al artistei i-a despărțit. În toți acești ani, au trecut prin bune și prin rele unul la brațul celuilalt, reușind să izbăvească orice greutate le-a scos viața în față.

John Travolta trece prin cel mai greu din viața lui. Kelly Preston, cea care i-a fost soție și prietenă, a pierdut lupta cu viața în data de 12 Iulie. Actriță de meserie, aceasta a fost diagnosicată cu o boală cruntă: cancerul la sân. În cele din urmă, a boala a răpus-o, lăsând în urmă multă durere.

Pentru John și Kelly, a fost dragoste la prima vedere. Bărbatul s-a îndrăgostit imediat de ea, fiind fascinat de frumusețea și atracția pe care a simțit-o pentru ea.

Kelly Preston era pe atunci căsătorită încă cu George Clooney, însă destinul îi pregătise altceva. Anii au trecut, iar ea a fost reunită cu John Travolta câțiva ani mai târziu, în 1989.


Au fost împreună timp de 29 de ani

John Travolta

S-au căsătorit, și-au întemeiat o familie, și au trăit fericiți timp de aproape 30 de ani. Au avut împreună 3 copii, dintre care unul a murit în anul 2009, pe când avea doar 16 ani.

Moartea actriței a venit ca un mare șoc pentru public. Problemele de sănătate pe care le avea au fost ținute în mare secret. Doar câțiva apropiați știau că Kelly are cancer.

Cel care a făcut publică pierderea lui Kelly a fost John Travolta, care a postat un mesaj emoționant în memoria femeii pe care a iubit-o mai mult decât orice.

„Cu inima grea vă informez că frumoasa mea soţie Kelly a pierdut lupta de doi ani cu cancerul la sân. A dus o luptă curajoasă, fiind sprijinită de dragostea atâtora. Eu şi familia vom fi mereu recunoscători medicilor şi asistentelor ei de la MD Anderson Cancer Center, tuturor centrelor care au ajutat, precum şi prietenilor ei care i-au fost alături”, le-a scris actorul fanilor săi.