După ce s-a încheiat sezonul 5 din emisiunea ”Burlacul”, la Antena 1 s-a luat decizia să se revină cu un al șaselea sezon. Acesta va fi prezentat de Răzvan Fodor, care s-a întors la rândul său la Antena 1. Cântărețul a acceptat oferta după ce s-a împrietenit cu cel care urmează să joace rolul Burlacului în show. El a decis că își dorește să îi găsească acestuia o soție.

Din dorința de a-și ajuta un prieten să își găsească jumătatea, a acceptat rolul de prezentator al emisiunii. Acesta a mai fost anterior în ipostaze comune. El  a mai făcut 2 oameni să se cunoască și să se îndrăgostească unul de celălalt.

Iar dacă aceștia s-au înțeles și s-au iubit au ajuns eventual și în fața altarului. A ajutat astfel mai mulți prieteni și mai apoi le-a devenit naș. Nu  exclude nici  cazul ”Burlacului” din cadrul emisiunii. Se pare care are o deosebită simpatie încă de când și-au dat prima dată mâna.


Despre emisiune și ipostaza privilegiată în care este pus, acesta a declarat faptul că:

”Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe Burlac, să îl ghidez. Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba.”

răzvan
Despre stadiul pregătirii show-ului cunoaștem faptul că filmările vor începe aici dar și peste graniță. Despre Burlacul emisiunii Răzvan a spus că este un ”tip mișto, e foarte normal, frumușel și chiar în punctul în care își dorește o relație serioasă”.