Ryan Reynolds i-a trimis în glumă lui Paul McCartney o sticlă de gin de la Palatul Buckingham, după ce Familia Regală a anunțat că s-a deschis vânzarea de lichior.

Proprietarul Aviation Gin a sărbătorit în glumă lansarea de către Familia Regală a unui brand gin, intitulat oficial Buckingham Palace Gin, trimițând o sticlă artistului Beatles Paul McCartney. Starul Deadpool a scris pe Instagram-ul său „Precomandat”.

Cu toate acestea, mulți au observat rapid că adresa pentru cunoscutul muzician era 221b Baker Street, Downton Abbey Rd, 1D4 LYF. Aceasta esteo adresă falsă care poate fi descrisă cel mai bine ca o combinație de nume de cultură pop britanică.

Ryan


Familia Regală lansează propriul brand de Gin

Acestea fiind spuse, Familia Regală deține într-adevăr o pre-vânzare pentru propriul gin. Este descris ca având o „origine regală unică”.Se pare că a fost scos la vânzare pentru o cauză bună. Încasările din vânzare vor fi donate colecției Royal Trust, organizație dedicată conservării lucrărilor de artă pe care familia le deține.

Venind la un preț de 40 de lire sterline, sau aproximativ 50 de dolari, ginul se face cu un amestec de lămâie, fructe de păducel și frunze de mure, care au fost culese manual pe terenul Palatului Buckingham.

Pentru setea perfectă de vară, metoda de servire recomandată este să turnați o măsură a ginului într-un gât scurt umplut cu gheață înainte de a reîncărca tonic și de a asezona cu o felie de lămâie„, scrie pe site.

De ce Paul McCartney a fost atras în această glumă nu este clar. Se pare că ginul este disponibil numai pentru a fi livrat în case din Regatul Unit.

Cei doi se cunosc de mult timp. Când actorul și cântărețul s-au întâlnit în 2018, autohtonul din Canada a urcat pe rețelele de socializare o fotografie cu titlul:

Ați avut vreodată un vis să întâlniți pe cineva atât de rău și cumva devine realitate? Bine te-am găsit, Paul.

Ryan Reynolds se va bucura probabil de ginul său făcut în Statele Unite. În primele zile de carantină i-a spus lui Stephen Colbert că bea suficient când are ocazia. A recunoscut faptul că nu consumă alcool atunci cânsd fiicele lui sunt prin preajmă.