După cum prea bine știm, Sophie Turner urmează să devină mămică. Starul din serialul „Game of Thrones” este soția lui Joe Jonas, cei doi așteptând să devină părinți chiar în decursul acestei veri. Iată cum a evoluat stilul actriței de la începutul sarcinii până în prezent.

Sarcina lui Sophie Turner a fost confirmată la începutul acestui an, în luna Februarie. O sursă apropiată actriței declara pe atunci că ea și Joe Jonas urmează să devină părinți. Bebelușul este așteptat să apară din moment în moment, iar fanii le-au urmărit fiecare mișcare a celor doi.

De când cu situația cauzată de noul virus, Sophie a fost rar zărită în public. Iese rar din casă, probabil încercând să se proiejeze cât mai mult posibil pe ea și pe copilul pe care îl poartă în pântec. Totuși, atunci când își face apariția, ținutele ei reușesc să capteze atenția celor din jur.

Sophie Turner alege să se îmbrace comod

La începutul sarcinii, actrița prefera ținutele comode și casual. Spre exemplu, ea și Joe au fost surpinși în luna Martie în Los Angeles, Sophie optând pentru o salopetă din denim și un hanorac gri pe dedesupt.


Cu toate astea, pe măsură ce vremea de afară s-a mai încălzit, frumoasa vedetă s-a orientat mai mult spre ținute vaporoase și mai elegante. Cea mai recentă apariție a ei a fost zilele trecute, când și-a etalat și burtica de graviduță.

În fata de 13 Iulie, Sophie a ieșit să se întâlnească cu niște prieteni pentru prânz. Vedeta a optat pentru o rochie albă, cu umerii goi, care să îi permită să de miște fără probleme. Totul a fost accesorizat cu o pereche de sandale confrortabile, fără toc. Și bineînțeles, cine poate uita de nelipsita mască de protecție? Cea pe care actrița a optat să o poarte era de culoarea albastru închis, având un model cu buline albe.