De când s-a despărțit de Prigoană, Adriana Bahmuțeanu este o femeie nouă. A dat uitării certurile din trecut și a investit timp și bani în sine. A reușit să-și refacă viața, iar noul iubit o face să se simtă iubită și împlinită. La mai bine de 3 ani de relație, prezentatoarea TV a făcut câteva declarații despre viața sa intimă.

Adriana Bahmuțeanu a devenit o femeie încrezătoare și de succes. Anii de scandaluri s-au încheiat, iar ea și-a găsit liniștea alături de un nou bărbat. Chiar dacă nu are multe planuri de viitor, vedeta este foarte mulțumită cu viața ei de acum.

Bărbatul care a cucerit-o este Nikos Papadapoulos, alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 3 ani. S-au cunoscut la aniversarea Minodorei, iar de atunci și-au început și relația. Ințial, legătura dintre ei a fost ținută secretă, însă cine îi poate învinui? Fosta căsnicie a Adrianei, alături de Silviu Prigoană, a ocupat primele paginile tabloidelor ani la rândul. Acum, nu este de mirare că caută puțină intimitate.

“Ne ştim de vreo trei ani, dintr-un cerc de prieteni. Mai precis, ne-am cunoscut la ziua de naştere a cântăreţei Minodora. Am devenit iubiţi. Nu am mediatizat, pentru că nu am vrut să mă mai expun. Eram în perioada când aveam vreo 50 de procese cu Prigoană şi inclusiv avocata mi-a recomandat să fiu discretă.”, a povestit vedeta.


 

Adriana Bahmuțeanu spune că iubitul său este gelos

Vorbind despre Nikos, Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că acesta este foarte posesiv. Este gelos, dorind mereu să știe ce face și unde se află.

Vedeta nu vede o problemă în aceast lucru, însă. Știe cât de importantă este comunicarea într-o relație, așa că nu o deranjează grija pe care partenerul ei de viață i-o poartă.

”Este gelos, dar nu mai stau să dau explicații unde am fost și ce am făcut. Mă mai întreabă unde merg și ce fac, dar noi suntem mereu în contact. Dar nu există să mi se impună să nu fac ceva, e bine să ne informăm”, a mai adăugat Adriana.