Andreea Mantea este o femeie care a fost înzestrată de la mama natură cu tot ce îi trebuie pentru a străluci. Prezentatoarea TV reușește să întoarcă privirile tuturor atunci când își face apariția undeva, fiind foarte frumoasă și având o prezență deosebită. Acum este nelipsită de la televizon, însă cum arăta vedeta în tinerețe?

Andreea Mantea a fost mereu foarte frumoasă. În vârstă de 33 de ani, mămică și cu o carieră de succes, pare că le are pe toate. Știe cum să-și aleagă mereu cele mai frumoase ținute și bineînțeles, cum să-și păstreze formele de invidiat.

A apărut prima oară în fața camerelor de luat vederi în anul 2005, iar de atunci este nelipsită. Mereu pusă pe glume, cu un optimism cum rar ne-a fost dat să vedem. bruneta a cucerit publicul românesc.

Andreea s-a remarcat mereu pentru sinceritatea ei. Cu machiaj sau fără, nu i-a fost teamă să se înfățișeze lumiie exact așa cum este. A recunoscut că a apelat la bisturiu pentru a-și face anumite îmbunătățiri, cum ar fi operația de mărire de sâni, însă nimic mai mult de atât.


Vedeta se pare că a fost mereu o femeie cochetă și foarte frumoasă. Pozele din trecutul ei susțin aceste afirmații.

Vizibil mai tânără, cu un chip copilăros, Andreea era încă de pe atunci o apariție deosebită. Singurul lucru diferit erau sprâncenele ei, care pe atunci erau vizibil mai subțiri. Însă înafara de asta, diferența nu este prea mare. Nemachiată, arată la fel de bine. Putem spune că vedeta are cu ce se lăuda, iar bărbații din viața ei au fost toți niște norocoși.

Iată cum arăta Andreea Mantea în tinerețe

Andreea Mantea

Vedeta a pozat la începutul carierei chiar și în reviste pentru adulți. Experiența i-a creat câteva dificultăți la vremea respectivă, însă ulterior Andreea a reușit să demonstreze că este capabilă de mult mai mult. Prin muncă, a lăsat răutăție în spate și a reușit să ajungă unde și-a dorit.

„La vremea aceea, abia dacă aveam 19 ani. Încă nu deschisesem ochii, nu ştiam cât de obtuză şi de rea poate să fie lumea. […] Îmi pare rău ca de atunci, dintr-o prostie a tinereţii, m-am căptuşit cu un război surd, pe care-l duc zi de zi. Pentru că zi de zi trebuie să mă lupt să demonstrez că nu sunt o femeie uşoară, ci o femeie tânără, dornică să înveţe, dornică să-şi croiască un drum solid în viaţă, prin forţe proprii”, a povestit Andreea Mantea despre această experiență.

Andreea Mantea