Făcând turul celor mai mari talente din cadrul showului Britain’s Got Talent o întâlnim pe Souparnika Nair. Publicul își amintește și acum cum în timpul reprezentației din cadrul audiției sale, juratul Simon Cowell a oprit o tânără indiană în vârstă de 10 ani în mijlocul reprezentației.

Acesta i-a sugerat o altă piesă care considera că îi pune vocea în valoare mai bine. Tânăra cântăreață se numește Souparnika Nair. Copila a spus că a fost copleșitor să ajungă pe marea scenă. Ea a catalogat gestul ca fiind ”cel mai mare lucru pe care l-am făcut vreodată în viața mea”.

A anunțat la început să va cânta „Trolley Song” de Judy Garland. Publicul se bucura deja de interpretarea adorabilă a piesei alese de ea, însă Simon a decis să oprească puțin reprezentația și să o roage pe Souparnika să interpreteze o melodie din The Greatest Showman care se afla pe lista ei. Atunci, fetița a început să cânte piesa ”Never Eough”.

Britain’s Got Talent

Reacția juriului de la Britain’s Got Talent a fost pe măsura reprezentației

Piesa i-a oferit șansa să arate cât de puternică este vocea ei. Atât juriul cât și publicul s-a ridicat în picioare până la finalul piesei. „Acesta este un munte printre melodii, iar tu l-ai cucerit„, a spus David Walliams despre reprezentația ei. Alesha Dixon a spus că nu ar putea crede că Souparnika are doar 10 ani. Amanda Holden a declarat că iubește „vocea de modă veche” a lui Souparnika, adăugând că „a lovit fiecare notă”.

Micuța talentată a părăsit scena cu 4 de DA la acea perioadă. A ajuns să participe la emisiunea găzduită de Michael McIntyre care îi poartă numele, pe postul american BBC. Impresionant este faptul că poate exista atâta talent cristalizat într-un trup atât de mic, iar maturitatea de care dă dovadă vocea micuței este incredibilă.

Dacă vă interesează să auziți mai multe despre Souparnika, consultați canalul ei de YouTube, unde postează covere precum cea pentru piesa „Fight Song” de Rachel Platten