Irinel Columbeanu a avut numai probleme anul acesta. Datoriile l-au ajuns din urmă, iar el a fost nevoit să renunțe la toate bunurile de preț pe care le avea. Printre acestea, se numără și vila de la Izvorani, unde și-a petrecut căsnicia alături de Monica Gabor. Cum arată acum palatul unde obișnuia să trăiască omul de afaceri?

Irinel Columbeanu trece prin momente foarte dificila. Banca i-a luat casa, mașina și bunurile de valoare, iar el a fost nevoit să se mute cu chirie într-un imobil modest din capitală. Nu de mult un om de afaceri influent, acum bărbatul se zbate să-și plătească utilitățile și conduce un automobil la mâna a doua.

Vila de la Izvorani a fost unul dintre cele mai de preț lucruri ale sale. Cu o arhitectură ca a unul palat, imobilul a stârnit invidia celor din jur. Acum, casa se pare că va avea un nou proprietar.

Surse apropiate lui Irinel au declarat că banca a scos la vânzare casa de la Izvorani. Din câte se pare, domeniul și construcția au fost evaluate, iar suma pe care o valorează este una impresionantă: 750.000 de euro.


La cei 63 de ani ai săi, Irinel Columbeanu a fost nevoit să-și facă bagajele și să plece. Palatul său și-a pierdut din strălucirea din trecut. Grădina nu mai este îngrijită, iar buruinile au apărut în neștire.

Irinel Columbeanu

Irinel a fost executat silit pentru o datorie de 5.5 milioane de euro

Toate acestea s-au datorat unui împrumut la bancă pe care bărbatul nu a putut să îl achite. Nu este clar ce a vrut să facă cu cele 5,5 milioane de euro împrumutate, însă Irinel nu și-a făcut calculele bine și a pierdut tot ce avea. S-a mutat în Septembrie, anul trecut, iar de atunci nu-și mai vede capul de datorii. Afacerile i-au picat, așa că este greu să ne imaginăm de unde reușește să-și asigure cele necesare unui trai decent.