Dana Săvuică a decoperit secretul tinereții veșnice. Frumoasă a fost încă din adolescență, însă a reușit să-și păstreze strălucirea chiar și acum, după atâția ani. Cum arată vedeta și care sunt secretele ei pentru un corp perfect.

Dana Săvuică a știut mereu să aibă grijă de ea și de corpul ei. Și-a construit o carieră în televiziune, însă este și mamă și soție. Viața de familie nu a schimbat-o deloc, iar ea este femeia frumoasă și cu încredere în sine care a fost dintotdeauna.

Vedeta a debutat în fața publicului într-un mod spectaculos. Era anul 1999, iar ea era prima româncă care apărea în paginile revistei Playboy. La 50 de ani acum, ar putea fără probleme să aibă același succes.

Mama natură a înzestrat-o cu un corp de amazoancă. Picioare lungi, talie subțire și un zâmbet deosebit. În familia ei, frumusețea se moștenește. Nici fiica Danei, Julie, nu duce lipsă de aprecieri când vine vorba de aspectul fizic, luând de la mama ei tot ce a fost mai bun.


Dana Săvuică

Dana Săvuică ne spune care sunt secretele ei pentru o siluetă de invidiat

Așadar, care este secretul Danei Săvuică? Ei bine, vedeta are un stil de viața foarte sănătos. Face sport, are mereu grijă la ce mănâncă. Am putea spune că nu stă niciodată locului, având o energie cum rar ne-a fost dat să vedem. Încearcă cu entuziasm toate tratamentele de înfrumusețare și le recomandă cu încredere mai departe.

„În fiecare zi fac mișcare cu bicicleta, plimb câinele, fac exerciții cu cercul (holahoop) deci încerc să evit instalarea sedentarismului. Sunt foarte ocupată și stau mult la laptop sau pe telefon, așa că ăsta este un dezavantaj pe care îl mai acopăr cu anumite terapii și tratamente naturiste. Anul trecut mi-am refăcut silueta făcând criolipoliză și împachetări cu alge. Testez tot timpul noi proceduri și fac recomandările doar dacă văd că funcționează la mine”, a povestit Dana Săvuică.