Câtă suferință se poate ascunde în spatele unui zâmbet frumos? Ozana Barabancea este una dintre cele mai iubite vedete de la noi. Mereu numai un zâmbet, aduce multă fericire și stare de bine oamenilor din jurul său. Totuși, în sufletul său, artista trăiește cu un gol pe care nu-l va umple nimeni niciodată.

Ozana Barabancea a fost înzestrată cu o voce minunată. Cântă și ne încântă, iar pe lângă acest talent mai este și o prezență deosebită pe micile ecrane. Totuși, zâmbetul ei nu a fost mereu atât de larg. În copilărie, a trăit o dramă peste care a reușit cu greu să treacă peste.

Este vorba de mama sa, pe care cântăreața a pierdut-o mult prea devreme. Roxana Barabancea s-a stins mult prea devreme din această lume, lăsând-o pe Ozana singură la vârsta de doar 14 ani.

Cu multă emoție în voce, cântăreața vorbește cu multă emoție în glas despre cea care i-a dat viață. A mărturisit de asemenea că mama ei a fost cea care a îndrumat-o spre muzică și a încurajat-o să-și urmeze visul. A studiat pianul, iar astăzi este o femeie și o artistă desăvârșită.

Ozana Barabancea

Ozana Barabancea îi cânta mamei sale pe patul de moarte

Adesea, Ozana Barabancea era rugată de mama sa să-i cânte. Pe când artista avea doar 12 ani, femeia a fost diagnosticată cu o boală grea, care i-a curmat ulterior și viața. Miică fiind, nu înțelegea câtă alinare îi aduce vocea sa celei care i-a dat viață, așa că uneori o refuza. Totuși, după ce aceasta n-a mai fost printre noi, vedeta s-a ambiționat și și-a continuat studiile în muzică.

 „Am suferit enorm. Am plâns pentru că-mi era dor de ea. Am trecut pe la mulți profesori, unii mai dedicați decât alții, profesori care m-au învățat multe. Dar la vârsta de 12 ani, odată cu schimbările fiziologice din viața unui copil am început să mă las pe tânjeală! Studiam din Paște în Crăciun. Mama mă implora, zăcând în pat, să îi cânt. Eu nu voiam, rebelă refuzam, deși îmi plăcea cum cânt!, a povestit cu mult regret Ozana Barabancea.