Elena Merișoreanu, în vârtsă de 72 de ani, știe mai bine decât oricine care este secretul unei vieți de familie de succes. Pe lângă cariera deosebită în muzică pe care o are, artista se poate lăuda și cu o familie foarte frumoasă. În cadrul unui interviu recent, aceasta a dezvăluit fanilor săi care sunt secretele unui mariaj de succes.

Elena Merișoreanu s-a căsătorit de tânără, pe când avea doar 22 ani. Viorel Croitoru este cel care i-a furat inima, însă viața lângă el nu a fost mereu cea mai ușoară.

Bărbatul i-a fost infidel cântăreței în nenumărate rânduri, înșelând-o chiar și cu colege de scenă ale acesteia. Suferința nu a doborât însă iubireape care doamna Elena i-a purtat-o soțului său.

Au reușit să treacă împreună peste momentele de rătăcire ale bărbatului. Pentru Elena Merișoreanu, liniștea familiei este mult mai importantă decât orice altceva. Știe că și-a asumat prin cununia religioasă să îi fie alături acestuia și la bine și la rău, așa că fix asta a făcut.


Elena Merișoreanu

Elena Merișoreanu încurajează femeile să nu renunțe la căsnicie

Acum, după 50 de ani petrecuți lângă Viorel, Elena Merișoreanu vrea să transmită un mesaj femeilor de pretutindeni. Știe că secretul unei căsnici atât de longevive sunt sacrificiile. Familia, casa, copiii sunt prioritare, iar soțiile ar trebui să rămână lângă bărbații lor, chiar dacă aceștia mai calcă strâmb. Fiind mame, ele vor ocupa mereu unic în inimile acestora.

„O relație e cu spini. Dacă nu știi să te ferești, te înțeapă. Numai prin cărți și filme sunt așa. Peste tot există neînțelegeri, neajunsuri. Dacă mă înșeală, nu mă deranjează, că tot acasă vine. Când n-ai copii, găsești orice, dar când ai copii, nu mai găsești mamă ca cea a copiilor tăi. Dragostea nu trebuie să lipsească, deși cu timpul trece. Respectul, toleranța…de astea e nevoie mereu. Dacă omul te respectă și-ți aduce ce-ți trebuie acasă, nu trebuie să-ți faci inimă rea.”, a declarat artista.