Pavel Bartoș este unul dintre cei mai iubiți bărbați din showbiz-ul românesc. Mereu pus pe șotii, a cucerit iremediabil sufletele spectatorilor săi. Acum, când este nevoit să stea acasă, vedeta se laudă cu cele trei comori ale sale: Sofia, Eva și Rita, fetițele lui. Micuțele cresc pe zi ce trece, iar el, tătic fiind, își împărtășește uimirea cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare.

Pavel Bartoș, actor și prezentator TV, are o viață personală de invidiat. Frumoasa sa soție, Anca, i-a dăruit cel mai frumos cadou: o familie. Cei doi au împreună trei fiice minunate: Sofia, mezina de doar 5 ani, Rita de 11 ani și Eva, care este o domnișoară în vârstă de 15 ani. Anii au trecut, însă iubirea i-a păstrat uniți, sănătoși și fericiți.

Așadar, pe lângă cariera în televiziune, Pavel Bartoș se poate lăuda și cu fetele lui. Chiar dacă au crescut, este mândru să fie un tată și un soț iubitor. Înainte de orice, familia este prioritară în viața prezentatorului.

În perioada de izolare, vedeta și-a făcut o nouă pasiune. Și-a deschis un cont de Youtube, unde postează regulat videoclipuri pentru urmăritorii săi. Alături de el apar și fetele sale, care sunt mai mult decât încântate să îl acompanieze pe tatăl său.


Pavel Bartoș

Sofia vrea să ajungă artistă, exact ca Pavel Bartoș

Dintre cele trei fiice ale lui Pavel Bartoș, se pare că Rita vrea să-i calce pe urme. În timp ce Eva, de exemplu, vrea să devină avocat când se face mare, mezina familiei dorește cu ardoare să ajungă pe scenă, exact ca tatăl său.

„Deși am încercat să le îndrum către alte profesii, cred că la cea mică nu am scăpat. Cred că vrea să se facă actriță, n-a scăpat de acel microb. Acum să vedem, că va fi regizoare sau actriță, vom vedea ce va fi. Sau cine știe, poate pe la 16 ani își va schimba opțiunea. Vedem ce va fi cu timpul.”, a povestit Pavel emoționat.