Vedetele trec mereu prin momente neobișnuite, însă Jim Carrey poate spune că a trăit spaima morții ca nimeni altul. Acesta a povestit cum a fost anunțat că mai are doar 10 minute de trăit, într-un moment în care era mai liniștit ca niciodată. Actorul povestește cu amuzament acum întâmplarea, însă nu mai el știe spaima cu care s-a confruntat atunci.

Jim Carrey este unul dintre cele mai iubite figuri de la Hollywood. La cei 58 de ani ai săi, vedeta s-a remarcat ca actor, însă și ca comediant. A reușit mereu să aducă zâmbetul pe buze fanilor săi, iar mai nou a demonstrat că este și un autor foarte bun. Cartea sa, „Memoirs and Misinformation”, este una dintre cele mai așteptate apariții literare ale anului.

Coperta publicației are o poveste amuzantă însă și demnă de scenariul unui film de acțiune. Jim Carrey apare într-o ipostază în care ne-a fost rar să îl vedem. Speriat și îngrozit de ideea morții.

Actorul a povestit și întâmplările din spatele imaginii. Se pare că aceasta a fost figura lui în momentul în care a fost informat că mai are doar 10 minute de trăit.


Jim Carrey

Jim Carrey a fost la un pas de moarte

Totul se întâmpla cu doi ani în urmă, în anul 2018. Jim Carrey se afla în momentul respectiv în Hawaii, loc unde se retrăsese pentru a-și scrie cartea. Liniștea i-a fost perturbată însă de un anunț care l-a speriat mai tare decât orice altceva: insula urma să fie atacată cu rachete. Toți cei aflați acolo au primit mesaje de avertizare, iar vedeta a trăit spaima vieții sale.

„Şi totul a fost cât se poate de real. O alertă cu rachete. Eu am fost acolo când s-a declanşat, scriam. Asistenta mea, Linda, m-a sunat plângând şi mi-a spus că mai avem 10 minute de trăit. Am întrebat-o ce voia să spună cu asta. Iar ea mi-a răspuns că vin proiectilele peste noi.”, a povestit acum râzând vedeta.

Din fericire, totul a fost doar o alarmă falsă. Jim Carrey este sănătos și a apucat să își termine cartea, însă acest incident probabil că va rămâne în memoria lui pentru tot restul vieții.