Momentul mult așteptat de Lora a venit. După aproape cinci luni de izolare în Bali, vedeta se întoarce în siguranță acasă. Chiar dacă a trăit ca în paradis, artista a trecut și prin momente foarte dificile. Acum, abia așteaptă să se întâlnească cu cei dragi ei și să se bucure în continuare de viața din România.

Lora poate spune că a avut parte de vacanța vieții sale. Ceea ce trebuia să fie un sejur de doar două săptămâni s-a transformat pentru vedetă într-o perioadă de aproape 5 luni de zile.

Din cauza noului virus, planurile de vacanță ale Lorei au căpătat o întorsătură neașteptată. A plecat în luna Martie în Bali, însă a rămas blocată acolo datorită interdicțiilor impuse de starea de urgență. Nu a avut ce să facă decât să aștepte și să spere că toate relele vor trece în cele din urmă.

După 135 de zile, Lora vine în România

Lora, mai fericită ca niciodată. Vine acasă, după 5 luni de izolare în Bali

Acum, arista a făcut anunțul! Vine acasă și este mai fericită ca niciodată.

„Răbdarea ne-a fost răsplătită. Ne întoarcem în aceleași condiții de zbor. Încă nu-mi vine să cred că mâine, după 5 luni, zburăm spre casă. Doamne, ce experiență!”, a declarat fericită Lora.

Ajunge în România în data de 21 Iulie, zi cu semnificație deosebită pentru vedetă. Mama ei, care a murit cu mulți ani în urmă, și-ar fi serbat ziua de naștere în această zi. Lora spune că acestă situație nu este o coincidență și este convinsă că cea care i-a dat viață încă o veghează, de acolo de sus.

„Faptul că plec de aici chiar de ziua mamei este pentru mine ca un semn divin, ca o confirmare că ea îmi e alături de acolo, de sus”, a mai adăugat vedeta.

Cum se simte Lora după cele 5 luni de izolare? Artista a declarat că timpul petrecut departe de țară i-a fost foarte benefic. Inițial panicată și tristă, a ajuns în cele din urmă să își valorifice timpul. S-a liniștit, și-a pus ordine în gânduri, iar acum este determinată să recupereze tot timpul pierdut până acum.