După numeroase bârfe cu privire la sarcina celebrei rapperițe Nicki Minaj, aceasta a recunoscut în cele din urmă. Vestea a venit ca o bombă pentru showbizul internațional. Nicki Minaj și-a încântat fanii după ce a publicat primele imagini cu burtica de gravidă.

Pe contul ei de Instagram, vedeta a recunoscut că este însărcinată și a postat primele fotografii cu burtica de gravidă, internauții fiind în culmea fericirii. Aceștia au rămas surprinși într-un mod plcăut de faptul că idolul lor nu a ținut ascunsă această bucurie și a ales să o împărtășească cu ei în mediul online.

Ședința foto prenatală a fost realizată în propriul ei stil, Nicki Minaj abordând stilul ei caracteristic, pozând doar în lenjerie intimă, purtând un machiaj strident cum ne-a obișnuit și peruci colorate. Cel mai de preț accesoriu a fost desigur zâmbetul ei larg, care arată pesemne că este extrem de fericită.

Vă mulțumesc tuturor pentru urările de bine! ”, a scris rapperița pe rețeaua de socializare, în dreptul imaginilor cu burtica de gravidă.


Rapperița Nicki Minaj și Kenneth Petty s-au căsătorit la finele anului trecut, în cadrul unui eveniment extrem de restrâns.

„Am obținut certificatul de căsătorie, dar vreau ca un anumit pastor să oficializeze ceremonia. Aceasta mi-a spus că este disponibilă săptămâna viitoare, deci ne-am putea căsători în următoarele șapte zile” a declarat Nicki Minaj.

Cântăreața de muzică rap a mai afirmat și faptul că nu va purta o rochie tradițională de mireasă la eveniment.

„Asta este prea mult. Nu pot, în niciun caz. Organizarea mi-ar lua prea mult timp. Nu sunt bună la asta. Sunt delăsătoare, deci evenimentul ar avea loc în doi ani începând din acest moment”, a adăugat Minaj.