Anca Țurcașiu a anunțat pe contul de facebook că divorțează de Cristian Georgescu, omul cu care are un copil și peste 22 de ani de căsnicie!

Anca Țurcașiu recunoscută la noi în țară ca fiind o actriță și cântăreață în vârstă de 50 de ani a ales să le împărtășească fanilor săi care îi urmăresc postările pe contul de Facebook, faptul că divorțează. Având un fiu din această căsătorie care a durat mai bine de 22 de ani, acest lucru nu a împiedicat-o să aleagă ceea ce este mai bine pentru viața ei. Anunțul a fost făcut de către aceasta luni seară. Mesajele de încurajare din partea fanilor nu au încetat să apară.

Cu toate că s-au vehiculat mai multe zvonuri în 2017, vedeta le-a negat apărându-și căsnicia cu demnitate, spunând într-un interviu din 2017 următoarele:

„ Nu am divorțat și nici nu am de gând, totul este o invenție, o aberație. O joacă ce s-a transformat dintr-un răspuns în bătaie de joc în altceva. Cineva m-a întrebat de o sută de ori dacă am divorțat. Eu i-am spus tot de atâtea ori că nu am divorțat.”


Anca Țurcașiu vorbește mai liber ca niciodată

Anca Țurcașiu mai hotărâtă ca niciodată! Ce decizie a luat femeia?

Anca Țurcașiu a rupt tăcerea printr-un mesaj prin care ne facem să înțelegem că vedeta renunță la viața de căsnicie alături de doctorul stomatolog Cristian Georgescu.  Se pare că în ultimul timp relația celor doi s-a alterat, iar singura soluție era divorțul :

„Am divortat! Am divortat de barbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! In bratele caruia am crezut ca voi imbatrani!”

Anca Țurcașiu este conștientă că viața îi oferă lecții de pe urma cărora trebuie să învețe și este convinsă că dragostea lui Dumnezeu este constantă în viața sa. De asemenea, a declarat că nu dorește să ofere detalii suplimentare cu privire la ruptura dintre ea și medicul stomatolog. Vedeta pune foarte mare accent pe intimitatea vieții personale.