Oana Cuzino este una dintre cele mai îndrăgite vedete ale postului de televiziune Pro TV. La 49 de ani, vedeta are un fizic de invidiat. Prezentatoarea emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”  are o carieră de succes, însă pe lângă toate acestea, pe primul loc a pus mereu datoria de mamă. Naomi, fiica Oanei, vrea să îi calce pe urme mamei sale.

Naomi și mama sa arată ca două surori, amândouă fiind de o frumusețe incredibilă. Oana se mândrește cu faptul că este mama unei adolescente superbe, ba chiar a declarat că se vede pe ea însăți în fiica ei, desigur, într-o variantă îmbunătățită.

Suntem asemănătoare și diferite, iar ea clar este versiunea mea mult îmbunătățită din foarte multe puncte de vedere, și asta mă face să mă simt mândră și fericită., a povestit prezentatoarea TV.

Relația mamă-fiică

Fiica Oanei Cuzino este acum studentă. La ce facultate a fost admisă fata?


Între cele două există o relație deosebită, bazată pe sinceritate și încredere. Oana Cuzino îi sfătuiește pe toți părinții să facă tot posibilul să ofere copiilor lor cât mai multă dragoste. Aceasta optează întotdeauna pe o bună comunicare cu fiica sa.

„Noi două, mereu, am discutat înainte de a ajunge într-o etapă fiziologică nouă: ce i se poate întâmpla ei sau prietenilor, colegelor și cred că asta a ajutat-o să se detașeze mai mult și să fie mai analitică și prudentă, așa că nu am trecut prin nicio sinusoidă în relație. Ne înțelegem minunat, este un copil de o bunătate rară, foarte serioasă, respectuoasă și conștiincioasă, nu a fost niciodată cazul de a o împinge de la spate la școală, fiindcă este ambițioasă și are planuri academice mari, pe care i le susțin.”, a mai spus Oana.

În urma afișării listelor cu admiterile la toate facultățile din țară, Naomi a aflat că va studia Psihologia. Se pare că acesteia i s-a îndeplinit visul de când era mică.