Fostul jucător de tenis profesionist, Ilie Năstase a împlinit de curând 74 de ani, iar luxul și distracția și-au făcut simțită prezența la petrecerea acestuia. Petrecerea a avut loc într-un club de fițe de pe litoral, mai exact la LOFT Mamaia și printre invitați s-au remarcat și vedete din showbizz-ul românesc.

Alături de soția lui, Ioana, Ilie Năstase a profitat din plin de această zi minunată și a petrecut alături de nașul Ciprian Marica. Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de taraful lui Elvis Năsturică. Invitații au sesizat fericirea cuplului format de Ioana și Ilie Năstase care au dansat spre încântarea tuturor. Ioana și Ilie Năstase s-au căsătorit în data de 6 iunie 2020. Îmbrăcată într-o rochie roșie și cu umerii la vedere, Ioana și-a pus în valoare corpul și frumusețea.

Ce a declarat fostul jucător de tenis?

Ilie Năstase mărturisește că la acestă vârstă se simte ca un campion și că îi este foarte recunoscător lui Dumnezeu pentru toate reușitele pe care i le-a dăruit :

„Cum mă simt la 74 de ani? Ca un campion! Îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru toate realizările din viața mea. Și n-au fost deloc puține. Când ajungi primul număr 1 mondial în istoria tenisului înseamnă că ai făcut ceva pentru tenis, dar și pentru țara ta. Sunt mulțumit și împlinit. Au fost ani de muncă, de sacrificii și de împliniri. Nu mai pot să mă simt ca la 20 de ani, trebuie să mă obișnuiesc cu ideea că am 74”.


Ilie Năstase

Printre darurile cele mai speciale se află și un portret al lui Ilie Năstase și al soției lui primit de la nepotul acestuia, Ștefan Gheorghiu. Acest tablou îi înfățișează pe frumoasa Ioana și pe Năstase la nunta lor:

„Ștefan, nepotul lui Ilie, ne-a surprins cu un cadou frumos, un tablou de la nunta noastră. Este superb.” a mărturisit soția celebrului jucător de tenis.