Viorel și Veronica Stegaru, sunt cunoscuți ca fiind noile fenomene de la emisiunea Acces Direct pe care o prezintă Mirela Vaida. Cu toate că acești doi soți nu sunt niște exemple demne de urmat, cei de la Acces Direct le promovează acțiunile la orice pas.

Astfel, Vulpița a hotărât să se întoarcă în Blăgești, județul Vaslui, după o lungă ședere în București. Însă, întoarcerea Veronicăi în satul de baștină nu i-a priit acesteia și nici celorlalți localnici.

Veronica Stegaru s-a întors din nou în București. Celebritatea se pare că nu i-a fost de prea mare folos Veronicăi, căci fel de fel de bărbați veneau la ea acasă, iar mulți dintre ei erau foarte dubioși. Speriată, femeia s-a gândit că ar fi mai bine să se întoarcă la viața de la București.

Viorel și Veronica Stegaru, sunt cunoscuți ca fiind noile fenomene de la emisiunea Acces Direct pe care o prezintă Mirela Vaida. Cu toate că acești doi soți nu sunt niște exemple demne de urmat, cei de la Acces Direct le promovează acțiunile la orice pas.  Astfel, Veronica a hotărât să se întoarcă în Blăgești, județul Vaslui, după o lungă ședere în București. Însă, întoarcerea Veronicăi în satul de baștină nu i-a priit acesteia și nici celorlalți localnici.  Veronica Stegaru s-a întors din nou în București. Celebritatea se pare că nu i-a fost de prea mare folos Veronicăi, căci fel de fel de bărbați veneau la ea acasă, iar mulți dintre ei erau foarte dubioși. Speriată, femeia s-a gândit că ar fi mai bine să se întoarcă la viața de la București.  Veronica a mărturisit că unii dintre oamenii care veneau la ea acasă nu aveau intenții prea bune:  „Mi-a fost frică. Voiau să mă ia cu ei. Voiau să o ia și pe sora mea”.  Ce părere au sătenii despre întoarcerea Vulpiței la Blăgești?  Nici localnicii din Blăgești nu au fost mulțumiți de întoarcerea fetei. O localnică le-a scris celor de la Acces Direct, spunându-le să o țină pe Veronica la București pentru că sunt îngroziți de indivizii care dau târcoale satului:  „Luati-vã individa asta de Vulpitã la Bucuresti! De când a ajuns în sat, numai masini strãine pe aici, cu tot felul de persoane. Ti-e fricã de ei. Vin, întreabã de ea. Ne temem sã mai lãsãm sã se joace copiii pe stradã, cã fețele lor nu aratã cã sunt oameni prea seriosi. Unul era tatuat și pe cap si întreba pe la fântânã, pe la nea Ion, de Vulpita. Sã îi spunem unde stã. Fata asta numai probleme face pe unde se duce. Nu e serioasã. Dacã o stia lumea de serioasã, nu venea nimeni sã strige noaptea, sã urle pe la poarta ei.”


Veronica a mărturisit că unii dintre oamenii care veneau la ea acasă nu aveau intenții prea bune:

„Mi-a fost frică. Voiau să mă ia cu ei. Voiau să o ia și pe sora mea”.

Ce părere au sătenii despre întoarcerea Vulpiței la Blăgești?

Nici localnicii din Blăgești nu au fost mulțumiți de întoarcerea fetei. O localnică le-a scris celor de la Acces Direct, spunându-le să o țină pe Veronica la București pentru că sunt îngroziți de indivizii care dau târcoale satului:

„Luati-vã individa asta de Vulpitã la Bucuresti! De când a ajuns în sat, numai masini strãine pe aici, cu tot felul de persoane. Ti-e fricã de ei. Vin, întreabã de ea. Ne temem sã mai lãsãm sã se joace copiii pe stradã, cã fețele lor nu aratã cã sunt oameni prea seriosi. Unul era tatuat și pe cap si întreba pe la fântânã, pe la nea Ion, de Vulpita. Sã îi spunem unde stã. Fata asta numai probleme face pe unde se duce. Nu e serioasã. Dacã o stia lumea de serioasã, nu venea nimeni sã strige noaptea, sã urle pe la poarta ei.”