Nora lui Liviu Dragnea a trimis Poliția în corzi într-un proces în care a contestat procesul verbal întocmit atunci când a fost amendată. WOWbiz.ro a dezvăluit în exclusivitate că Gina Alexandra Dragnea, soția lui Valentin, fiul lui Liviu Dragnea, s-a ales cu permisul suspendat pentru 30 de zile și cu o amendă în valoare de 580 lei, după ce a fost oprită de un echipaj în comuna Copaciu, județul Giurgiu, pentru că depășise un automobil printr-o zonă în care depășirea era interzisă.

Tânăra se afla la volanul unui automobil de lux, marca Porsche Cayenne și nu a putut prezenta permisul de conducere pentru că nu-l avea asupra ei. Pentru cea de-a doua infracțiune, Gina Dragnea a primit doar un avertisment din partea polițistului. Întâmplarea a avut loc anul trecut, însă nora lui Liviu Dragnea a contestat în instanță procesul verbal, iar dosarul a ajuns la apel la Tribunalul Giurgiu.

Nora lui Liviu Dragnea a trimis Poliția în corzi: „Amâna cauza. Cerere lipsă apărare”

Gina Dragnea figurează ca apelant contestator, în timp ce Inspectoratul de Poliție al Județului Giurgiu este intimat pârât. Primul termen al apelului a fost pe 6 mai, însă, din cauza stării de urgență, procesul a fost amânat pentru 29 iulie. „Amâna cauza. Cerere lipsă apărare”, au motivat judecătorii amânarea pentru 4 noiembrie. Asta înseamnă că Poliția Giurgiu nu și-a putut susține cauza.  „Amânarea judecății pentru lipsă de apărare poate fi dispusă, la cererea părții interesate, numai în mod excepțional, pentru motive temeinice și care nu sunt imputabile părții sau reprezentantului ei„, se scrie pe site-urile juridice.

WOWbiz.ro a mai relatat că, în acțiune, nora lui Liviu Dragnea a susținut că a depășit pe o pantă o dubiță care transporta utilaje voluminoase, cu ușile din spate deschise. Automobilul a ”tras dreapta” și a semnalizat, invitând-o practic să-l depășească. Cum în spate avea o mașină, soția lui Ștefan Valentin Dragnea a depășit fără a încălca marcajele de pe axul drumului. Nora lui Dragnea venea de la Alexandria și se îndrepta către București în momentul respectiv.


Nora lui Liviu Dragnea a trimis Poliția în corzi. Gina are 12 contravenții în ultimii 4 ani

Gina Dragnea nu este la prima abatere, ea fiind, de fapt, o veche cunoștință a polițiștilor de la rutieră. Din contră, ea a stabilit un adevărat record, cu 12 contravenții în ultimii 4 ani ”dovedind perseverență în activitatea contravențională”, după cum au arătat judecătorii care au consultat istoricul contravențional al acesteia.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost inculpat recent  în dosarul Tel Drum de către procurorii DNA. Aceştia îl acuză de săvârşirea mai multor infracţiuni, prejudiciul produs statului, în favoarea firmei Tel Drum, depăşind 31 de milioane de lei. În luna mai 2019, şeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.