Andreea Esca se relaxează la mare, după ce s-a vindecat de Covid-19. Prezentatoarea TV a revenit la pupitrul știrilor.

După ce s-a vindecat de noul coronavirus, Andreea Esca a decis să se relaxeze câteva zile la mare. Ultimele imagini postate de prezentatoare arată faptul că se simte destul de bine la momentul actual.

Prezentatoare de televiziune, vacanță la mare

Andreea Esca a fost diagnosticată cu noul virus provenit din China. Alături de ea, atât soțul, cât și băiatul prezentatoarei au fost testați pozitiv cu Covid-19. Din fericire, la momentul actual cei trei se simt foarte bine și s-au vindecat.

Prezentatoare de televiziune se simte destul de bine la momentul actual, a revenit la pupitrul știrilor, iar în wekeendul aceasta a fost la mare, unde s-a bucurat de soare și vreme frumoasă.


Andreea Esca, mesaj emoționant

Andreea Esca a dat un interviu extrem de emoționant, după ce a aflat că ea, soțul și băiatul ei au fost diagnosticați pozitiv cu Covid-19. Vedeta a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut atât ea, cât și familia ei.

”Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii. Mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari, alături de care am trecut prin această perioadă nefericită, suntem bine și avem un rezultat negativ, astăzi, toți trei.

Avem în minte că forma gravă a acestei boli o fac cei care au boli cronice, care au niște probleme anterioare. Soțul meu, un bărbat de 50 de ani, care nu are nicio boală cronică, care nu fumează, care face sport, duce o viață foarte ordonată, a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei.

Plămânii lui au fost extrem de afectați într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacționat violent într-un timp scurt și foarte repede a ajuns la terapie intensivă. Îmi tot spunea: «Nu mai pot, nu mai pot. Este groaznic! Cred că așa arată iadul”, a declarat Andreea Esca.