Surpriză pentru telespectatori! Jador s-ar putea întoarce la Puterea Dragostei, în sezonul 3. Artistul nu ar refuza să revină la emisiunea care l-a făcut celebru.

Emisiunea Putera Dragostei de la Kanal D a fost o rampă de lansare pentru Jador, iar acesta nu se ascunde să recunoască acest lucru. Fostul concurent este și acum pe val, iar milioane de oameni îi ascultă piesele, ba chiar avut colaborări și cu artiși mari.

Jador a mărturisit că nu ar refuza întoarcerea la Puterea Dragostei, dacă producătorii l-ar chema în emisiune.

‘Nu aș refuza să intru din nou în show, pentru mine, a fost o rampă de lansare și nu am să uit niciodată acest lucru. Puterea dragostei m-a ajutat să devin artistul de azi, fără această emisiune, mi-ar fi fost foarte greu’, a declarat cântărețul pentru WOWbiz.ro.

Cât timp a fost concurent în emisiunea de la Kanal D, Jador a avut o relație cu Simina, după care a suferit enorm, iar apoi o relație cu năbădăi cu Ella. Nu a fost să fie, iar artistul a ieșit din competiție singur.

Artistul a pus acum ochii pe noua prezentatoare a emisiunii. Jador i-a făcut mai multe complimente Cristinei Dorobanțu, iar atenția lui a fost îndreptată chiar către moderatoarea emisiunii și nu spre concurente.

‘M-aș mai duce la Puterea dragostei, însă pentru Cristina Mihaela, noua prezentatoare, este foarte frumoasă, chiar mi-a atras atenția. Dincolo de frumusețe, pare și o fire sensibilă, o persoană fină, exact așa cum îmi place mie la o femeie. Ea este motivul de a intra în emisiune, la Istanbul ‘, a spus Jador.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a avut numai cuvinte de laudă și pentru Andreea Mantea. Jador spune despre fosta prezentatoare a emisiunii că l-a ajutat de multe ori când a avut nevoie.

‘E cea mai inteligentă femeie pe care o cunosc, cu asta trebuie neapărat să încep. Mă bucur că am cunoscut-o, că am avut onoarea de a o cunoaște, că ea m-a lăsat să o cunosc, cum e ca om. Faptul că arăta bine, că e o femeie frumoasă, nu trebuie să zic eu, că asta vede toată lumea. M-a ajutat cu multe, mi-a dat multe sfaturi bune și pentru toate acestea îi mulțumesc’, a fost mesajul lui Jador pentru Andreea Mantea, înainte de Finala Puterea Dragostei.