Cunoscutul interlop Emi Pian a fost ucis aseară, în urma unui joc de barbut cu bărbați dintr-un clan rival. Scenele sângeroase au avut loc pe o stradă din Giulești, unde mai mulți bărbați ai unor clanuir interlope importante au jucat barbut. De la joc a început toul și lucrurile au luat o întorsătură cruntă. Cele două clanuri s-au luat la bătaie și în urma scandalului, unul dintre cei mai cunoscți interlopi din țară a murit.

Cum arată văduva lui Emi Pian. Imagine rară de la nunta cu 600 de invitați a celor doi

Emi Pian s-a stins și a lăsat în urma sa o femeie de o frumusețe rară, cu care avea doi copii. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015 și au făcut o petrecere de lux în Capitală. La nuntă au fost invitați membri importanți ai clanurilor interlope din toată țara. Mireasa a îmbrăcat o rochie superbă, bătută în pietre și a dansat până dimineață pe ritmuri de manele cântate de Nicolae Guță, Adrian Minune și Sorinel Puștiu.

Nunta a avut 600 de invitați și artiști pe măsură care au încins atmosfera. Printre aceștia s-a numărat și Florin Salam, despre care se spune că în ultima perioadă avea probleme cu interlopul din clanul Duduienilor. Salam l-a botezat pe Dani, fiul lui Emi, cei doi fiind astfel și cumătri. cu toate acestea se pare că între cei doi existau probleme în ultima perioadă. Polițiștii susțin că mai mulți maneliști de renume au fost amenințați, bătuți, tânhăriți de clanuri interlope și obligați să cânte la petreceri pe gratis. Printre aceștia s-ar număra și Salam, deși artistul nu a vrut să recunoască acest lucru.


„Maneliștii? Păi, eu sunt manelist? Eu sunt artist. M-ai înțeles? Credeți-mă din suflet, nu îmi arde să vorbesc despre asta. Nu sunteți poliție. Sunt și obosit, plecam la nuntă! Nu am avut treaba asta cu ei, sunt prietenii mei!”, a declarat Florin Salam când a fost întrebat despre relația cu Emi Pian.

Fratele lui Emi Pian s-a iubit cu ispita de la „Insula Iubirii”

Ciprian Pian, fratele interlopului ucis, a ajuns în atenția presei după ce a avut o relație cu o vedetă de televiziune. Acesta s-a iubit cu Bianca Pop, ispita de la „Insula Iubirii”.

La începutul lunii iulie, Bianca Pop a apărut în atenția presei după un conflict cu iubitul său. Ulterior, bărbatul a făcut o postare în mediul online cerându-i ispitei să nu-l mai pomenească în spațiul public: ”Nu știu de ce tot vorbește ea de mine încontinuu! Toată lumea îmi scrie și mă sună! Dacă vezi live-ul ăsta, te rog din suflet, nu mai vorbi de mine. Te rog din suflet. Eu nu te bag în seamă, nu te caut, nu mă interesează cu cine umbli, cu cine nu umbli. Lasă-mă, mă, femeia lui Dumnezeu, nu mai vorbi de mine pe live-urile astea, mă, te rog frumos. Du-te, mă, vezi-ți de treaba ta, la televizor, măscăriciul României. Nu mă mai suna pe mine tu!”, a spus Ciprian Pian într-un live pe contul lui de Instagram.