Dorian Popa este unul dintre artiștii ce nu mai au nevoie de vreo introducere. Este extrem de apreciat de toată lumea și acum se ocupă în mare parte de contul lui de YouTube. Acolo are 1.76 milioane de urmăritori.

Acesta este foarte bine și din punct de vedere sentimental. Este de ani buni cu Claudia Iosif, sau Babs așa cum toată lumea o știe. Cu toate că este o personalitate autohtonă, aceasta stă departe de camerele de filmat ale iubitului ei. Nu este genul de persoană care să se bage, așa că pe Babs o putem vedea doar pe pagina ei de Instagram. Acolo unde își promovează și linia ei de haine pe stil sportiv.

Este foarte clar că Dorian și Claudia au un lucru important în comun: sportul. Întrucât, în toate pozele sale, Babs este îmbrăcată sport și și corpul ei este extrem de bine sculptat. Totuși, se pare că există un mic aspect ce îi cam deranjează pe fanii lor. Mai exact, aceștia vor să afle când va apărea primul lor copil.

Se pare că focoasei brunete nu prea i-a convenit. Cel mai probabil este asaltată mai mereu cu aceeași întrebare. Mai ales că este de atâta timp cu Dorian, iar relația lor merge strună. Casa o au, de bani nu se pune problema. Deci doar dorința mai trebuie ca acel bebeluș să apară.


Dorian
Probabil nu este prima oară când apare această întrebare în comentariile ei.  Dar, acum nu s-a mai abținut iar reacția ei a fost una vulcanică. A fost vizibil cu ochiul liber că partenera de viață a lui Dorian s-a cam supărat. Mai ales că vorbim despre viața lor privată se cuplu, ce nu ar trebui să privească pe nimeni.

Reacția necontrolată a iubitei lui Dorian

Nu a fost un singur internaut care să o întrebe acest lucru. Și pentru a termina cu acest subiect și pentru a clarifica întreaga situație, Babs a oferit un răspuns scurt și la obiect.

Când faceți un copil? Sunt sătulă de întrebarea asta până peste cap! Când vrea Dumnezeu”, a răspuns Claudia Iosif.

Acest mesaj a stârnit rapid multe controverse. Fanii ei nu au întârziat să apară cu un răspuns la mesajul ei. Bineînțeles, aceasta s-a enervat și i-a răspuns internautului.

Dorian a făcut și el o declarație, legat de posibila lor căsătorie, pe care nu și-o doresc. Acesta a admis și că au multe planuri și că printre ele se numără și apariția unui copil. Dar, toate la timpul lor.

Am tot spus amândoi că nu ne-ar schimba cu nimic un act. Poate, ferească Dumnezeu, ne-ar face să ne simțim mai constrânși, mai lipsiți de libertate. Și ferească Dumnezeu să ne facă să introducă râca între noi. Suntem bine, foarte bine așa cum suntem. Ne dorim și copii, ne dorim, și avem o grămadă de planuri în cap. Ba la asta mă gândeam când am zis că avem mai multe planuri în cap (nr.adopție)”, a fost declarația oferită de Dorian Popa.