În ultima perioadă, Lavinia Pârva a fost mai tot timpul apreciată pentru cât de mult a reușit să slăbească. Femeia a luat multe kilograme în plus pe timpul sarcinii. Chiar dacă mulți credeau că nu va reuși să mai revină la silueta de altădată, iată că a reușit ce și-a propus și a plecat la mare.

Lavinia și Ștefan s-au bucurat extrem de tare de această vacanță. Ba chiar mai mult, au făcut și o excepție de la regulă. Chiar dacă până acum au preferat să nu prea posteze fotografii cu ei, acum au făcut câteva poze și le-au arătat tuturor fanilor.

Acum, atât Ștefan cât și Lavinia se bucură de tot timpul liber pe care îl au, din cauza problemelor cu care ne confruntă. Așa că se distrează se minune la malul mării.

Lavinia
Lavinia a arătat superb în costumul de baie, fiind extrem de mândră de corpul ei, mai slab cu 30 de kilograme.
Aceasta a avut nevoie de multă ambiție pentru a reuși această performanță. A fost nevoie de o dietă grea și foarte strictă și de un stil de viață sănătos. Un alt aspect important al reușitei sale, sportul.


Noi achiziții pentru Lavinia

Chiar dacă arăta exact așa cum trebuie, mai ales după ce a ajuns să arate mai bine chiar și decât înainte să nască, soția artistului a simțit nevoia de o schimbare. Asă ca a făcut ceva ce multe doamne și domnișoare ale showbiz-ului ar face. A apelat la un medic estetician ce i-a făcut pe plac.

Cea mai mare dorință a ei se pare că a fost zona bustului. Așa că a făcut ceva în privința asta iar izolarea a scos-o pe Lavinia cu implanturi noi. Aceasta și-a pus silicoane și este tare mândră de achiziția ei.

Lavinia Pârva a ieșit din perioada de izolare cu silicoane noi. Soția lui Ștefan Bănică Jr a anunțat în urmă cu câteva luni că a apelat la chirurgia estetică pentru a avea bustul dorit. Așa că, acum, se afișează mândră cu noii ei sâni siliconați”, povestesc apropiați de-ai Laviniei.