Selly este la momentul actual unul dintre cel mai iubiți influenceri. Acesta a reușit să-și clădească o adevărată comunitate în jurul său.

Este extrem de popular și iubit de fani, dar ăsta este strict meritul pentru toată munca depusă. La momentul actual, Selly este viitor student, vlogger, influencer, fondatorul trupei cu un real succes, 5Gang. De asemena, atribuțiile ce-l recomandă pe Selly nu se opresc aici.

Totuși, când vine vorba de a lua viața în propriile mâini, Selly a preferat să stea alături de părinții lui până la această vârstă. Problema nu au fost banii, așa cum chiar el a ținut să explice.
Reamintim faptul că Selly a luat note extrem de bune la examenul maturității, media sa ridicându-se la peste 9.60.

Ce părere au avut părinții despre ocupația băiatului lor?

La momentul actual, Selly are închiriat un apartament de lux chiar în buricul târgului. La vârsta de 19 ani, Selly a reușit deja să strângă o mică avere, estimată la 1 milion de euro, bani deloc puțini. Totul este pe barba lui.
Părinții săi au avut perioade în care nu aveau prea mare încredere în fiul lor.

Aceștia au crezut că băiatul lor va renunța la tot ceea ce înseamnă școală. Și asta din cauza fericirii și banilor ce îi veneau din proiectele extra. Dar, a dorit mereu să le demonstreze că se înșeală în privința lui. Așa că a rămas alături de ei și le-a arătat tot ce era de arătat la momentul sosirii notelor.

selly

M-am mutat la Bucureşti. Ok, poate o să mă întrebaţi de ce nu mi-am luat o chirie până acum, de ce nu mi-am luat un apartament în Bucureşti, nu e ca şi cum nu puteam să o fac. Pentru că eram convins și, o spun cu toată sinceritatea, nu că mă voi lăsa de şcoală, dar nu voi mai fi deloc serios cu şcoala, şi BAC-ul meu o să fie un dezastru. Eram convins de asta, părinţii mi-au spus asta”, a declarat Andrei Șelaru, aka Selly.

Ba chiar mai mult, Selly a povestit și faptul că prietenii lui mai mari l-au învățat multe. El ar fi putut să se mute încă de la începutul liceului. Dar era conștient pe atunci ca părinții lui ar putea avea dreptate. De asemena, se gândea că probabil o va lua pe căi greșite din cauza anturajelor. Așa că Selly a luat decizia înțeleaptă și a rămas în sânul familiei sale, până la momentul potrivit. Acum, a părăsit casa părintească și este pregătit să înfrunte viața din plin.