Ella de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față în cearta neașteptată cu Ramona. Bruneta a ținut să își spună și ea punctul de vedere în conflictul cu fosta colegă de cameră!

Ella de la Puterea dragostei a dat cărțile pe față în cearta cu Ramona! Surpriză mare la Puterea dragostei! După o prietenie de luni de zile, în care Ella și Ramona au fost nedespărțite, în România, situația pare că s-a schimbat radical. Cele două foste colege de cameră nu mai țin legătura, iar una dintre ele a și lăsat să se înțeleagă acest lucru pe rețelele de socializare. De altfel, chiar recent, pe Instagram, Ramona a avut un mesaj care părea că-i este dedicat chiar Ellei. ”Am avut încredere în prieteni până când m-am ars și am realizat că și cel mai bun prieten poate fi fals”, au fost cuvintele scrise de fosta concurentă de la Puterea dragostei.

Ella de la Puterea dragostei a dat cărțile pe față în cearta cu Ramona! Ce a spus însă fosta ei colegă de cameră

Acela a fost un prim mesaj al Ramonei, care avea apoi să detalizeze și să susțină, cumva, că, deși a fost confidenta Ellei, în ultima parte a emisiunii Puterea dragostei, legătura lor nu a mai fost una la fel de strânsă, ba a mai fost presărată și cu o serie de neînțelegeri, dar și împăcări.

Da. Noi ne certăm și iar ne împăcăm. Știți cum sunt lucrurile. Da, se vede urât, dar na. N-avem ce să facem. Sunt momente și momente. Nu suntem toți perfecți, nu suntem toți la fel. (…) Da…eu nu sunt o falsă. Mulțumesc lui Dumnezeu că spun lucrurile în față și nu stau să le spun pe la spate. Mă dau prietenă cu tine în față și pe la spate te bârfesc? Nu! Asta sunt eu. Abia aștept să mă întorc acasă. Cei care îmi spuneți mie că sunt o falsă, nu sunt o falsă.

Eu spun în față chiar dacă îmi e prietenă. Așa mi se pare normal. Așa că nu mă mai condamnați voi pe mine pentru că sunt sinceră. Dacă suntem prietene, să nu îți mai spun ce mă deranjează la tine? Nu, frate. Asta sunt eu”, a spus Ramona într-un live din casa Puterea Dragostei, după cearta cu Ella.

Pe de altă parte, Ella a vorbit și ea pe marginea acestui subiect, însă a aavut o altă variantă. ”Nu am înțeles în primă fază de ce s-a ajuns aici…dar în fine, asta e…atunci când ai încredere în cineva! Noi am fost foarte apropiate acolo, la Istanbul, am ținut, m-a și votat și pentru acest lucru îi mulțumesc din nou, dar la întoarcerea în țară, totul a fost altfel, și nu pentru că am fi avut vreun conflict! Nu…nici vorbă! Eu ar fi trebuit să stau la Ramona până la finala din România, însă exista un inconvenient! Ea locuiește pe lângă București, prea departe de zonele în care eu aveam treabă. De aceea, am hotărât să mă mut cu chirie, undeva, mai aproape de centrul orașului, să îmi fie mai ușor de ajuns. Nu știu dacă acest lucru a supărat-o, dar eu i-am explicat și chiar cred că am luat cea mai bună decizie. M-a durut apoi ce a vorbit pe live-uri, apropo de falsitate. Păi… eu am fost omul cel mai corect și  transparent din casă, și Ramo știe…”, a declarat Ella, în emisiunea live ”Totul despre Puterea dragostei by Cornelia Ionescu”, difuzată pe WOWbiz.ro