Anca Țurcașiu a trecut în utlimele luni prin momente foarte dificile. A divorțat, iar pentru prima oară în ultimii 20 de ani a trebuit să se obișnuiască cu statutul de femeie singură. Cum este totuși o persoană foarte puternică, vedeta a găsit puterea să se reinventeze și să fie la fel de zâmbăreața ca întotdeauna.

Vestea că Anca Țurcașiu și soțul său, Cristian Georgescu a venit pe neașteptate. Cei doi au împărțit și bune și rele timp de 22 de ani, însă au decis să meargă pe căi separate. Deși au vrut să păstreze motivele pentru care s-a ajuns în acest punct al relației lor secrete, câteva aspecte au ieșit la iveală. Un impediment pe care ei îl aveau era legat de bani și de modul în care și-i administrau.

Cea care a făcut anunțul a fost chiar Anca Țurcașiu, pe contul său personal de Instagram. Gestul ei a fost unul plin de demnitate și emoție. Vizibil rănită de evenimentele din viața sa, diva a reușit însă să păstreze o atitudine foarte pozitivă.

”Am divortat! Am divortat de barbatul pe care l am ales sa mi fie sprijin! Suflet pereche! In bratele caruia am crezut ca voi imbatrani! Dar viata iti ofera lectii de invatat! Nu asteptati nimic de la mine! Nu voi raspunde nimanui! Viata mea personala nu va fi expusa niciodata! Raman demna, optimista si sigura ca voi redeveni fericita si iubita !”, au fost cuvintele Ancăi.


 Anca Țurcașiu s-a schimbat complet! Cum arată vedeta după divorț

Anca Țurcașiu este de nerecunoscut!

Este deja cunoscut faptul că femeile au un mod unic de a trece peste momentele dificile din viața lor. De cele mai multe ori ele aleg să își facă o schimbare de look, iar Anca Țurcașiu se pare că a făcut întocmai.

La cei 50 de ani ai săi, vedeta a arătat că poate să se reinventeze. Dovadă sunt ultimele poze postate de aceasta pe Instagram, unde și-a etalat noua coafură. Anca și-a deschis culoarea părului, este zâmbăreață și pare că se bucură de momentele de singurătate.