Celulita este problema principală a multor femei din lume. Acestea se simt foarte complexate de aspectul pe care pielea lor în are. „Coaja de portocală” este termenul folosit pentru pielea plină de celulită. 

Totuși, ar trebui să ținem cont de faptul că foarte multe lucruri pe care le știm despre celulită nu sunt reale. De cele mai multe ori circulă o serie de mituri menite să îngrijoreze femeile. Aceste mituri se datorează informării incorecte sau chiar lipsei de informare a femeilor. Pentru a stopa acest lucru, specialiștii s-au hotărât să demonteze pentru totdeauna 3 dintre cele mai cunoscute mituri despre celulită.

Exercițiile pentru fund elimină total celulita și tonifiază perfect

Din păcate, exercițiile fizice de niciun fel nu elimină în totalitate celulita. Deși aveți tendința de a vă lucra partea dorsală la nesfârșit pentru un rezultat perfect, specialiștii vă recomandă să nu faceți asta. Este dovedit că în cel mai bun caz veți reuși să slăbiți și să mai eliminați din grăsime, dar niciodată nu veți reuși să scăpați de celulită cu această metodă. În schimb, veți reuși să vă tonifiați, iar asta vă va da un aspect fizic mai frumos.

celulita


Anticoncepționalele produc celulită

O mulțime de femei au impresia că dacă se vor apuca să consume pilule contraceptive, vor avea celulită. Specialiștii le asigură că acest mit este cu adevărat fals, deoarece nu există nici o legătură între celulită și  pilule. Experții spun că celulita apare din cauza nivelului ridicat de estrogen pe care femeile îl au uneori în corp.

Cremele care promit înlăturarea celulitei sunt doar produse ce vor să păcălească lumea

Multe femei apelează la tot felul de creme care promit rezultate rapide de eliminare a celulitei. Din păcate, acestea își dau seama după o perioadă de folosire că nimic nu s-a schimbat și că au cheltuit o mulțime de bani inutil. Totuși, dacă doriți să încercați, folosiți produse pe bază de cofeină și retinol. Acestea au dat roade dar pentru o perioadă foarte scurtă de timp.