Ilie Năstase și Ioana sunt unul dintre cele mai problematice cupluri din showbiz-ul românesc. Povestea lor de dragoste a avut multe urcâșuri și coborâșuri, însă în final au reușit să rămână tot împreună.

Ilie Năstare și Ioana sunt cuplul care reușesc de fiecare dată să surpindă pe toată lumea. În timp ce tabloidele zvoneau că cei doi se pregătesc de divorț și că nu mai există nici o șansă pentru familia lor, ei se pregăteau defapt de nuntă.

Fericitul eveniment a avut loc în luna iulie, însă a fost o petrecere foarte restrânsă. Ioana și-a dorit ca totul să fie ferit de ochii lumii și să aibă aproape doar persoanele aproapiate ei. În prezent ea și Ilie Năstase sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar fostul tenisman nu ezită să își demonstreze sentimentele față de ea.

Ziua Ioanei se apropie cu pași repezi, așa că soțul ei se pregătește să sărbătorească acest eveniment pe măsiură. Chiar dacă soția lui Ilie Năstase este născută în data de 15 septembrie, bărbatul i-a făcut deja primul cadou.


Este vorba de o mașină luxoasă, a cărei valoare a fost estimată la 240.000 de euro. De acum înainte Ioana va conduce un Bentley Contintetal GT Sport, în 2 uși, modelul Coupe.

Soția lui Ioana Năstase este pasionată de mașini

Un lucru pe care mulți poate nu îl cunosc despre frumoasa Ioana Năstase este faptul că bruneta este pasionată de mașini. Pe lângă cadoul recent primit, ea mai deține încă alte 5 autovehicule.

“De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: «wow, ce mașină frumoasă». Am fost imediat în reprezentanță și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis”, a declarat Ioana Năstase.