John Legend si soția sa au gânduri mărețe pentru familia lor. După ce și-au anunțat fanii că așteaptă un copil, cei doi îndrăgostiți pare că își caută o nouă casă unde să locuiască.

Imobilul pe care aceștia îl dețineau în  Beverly Hills pare că nu mai este încăpător pentru familia lor. Au deja doi copii, iar al treilea este pe drum, așa că nu e timp de pierdut. Recent s-a aflat faptul că vila unde locuiau a fost scoasă la vânzare, iar suma pe care cântărețul o cere nu este una de neglijat. Conform surselor oficiale, John Legend vrea să obțină 23.9 milioane de dolari pe fosta sa casă.

Așadar, John și Chrissy s-au pus pe căutat case. Chiar dacă așteaptă în curând un bebeluș, acest lucru nu i-a împiedicat să plece și să viziteze alte vile mai mari. Au nevoie de spațiu și sunt determinați să-și găsească căminul perfect pentru familia lor.

Noua proprietate pe care au pus ochii este amplasată într-o zonă foarte luxoasă din Los Angeles. Valoarea acesteia depășește 19 milioane de dolari, încadrându-se exact în cerințele lor pentru o potențială locuintă.


John Legend și Chrissy Teigen nu au plecat însă singuri la căutat de case. Alături le-au fost cei doi copii ai lor, micuții Luna și Miles. Se pare că și ei trebuie să își dea acordul cu noul loc pe care îl vor numi “acasă”.

Noua casă le oferă toate condițiile. Începând cu o vedere uimitoare a orașului Los Angeles, până la o curte imensă și o piscină impresionantă.

Imobilul are 6 dormitoare, 8 băi și un living imens. Toate camerele sunt separate de pereți confecționați din sticlă, iar cântărețul și familia lui se vor bucura și de propriul cinema.

Fiind mobilată foarte modern, a fost folosită chiar și ca locație de filmare pentru producții cinematografice și show-uri de televiziune.