Katy Perry și Orlando Bloom sunt unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood ale momentului. Cei doi se iubesc la nebunie, iar în curând vor deveni și părinți pentru prima oară. Iată o mică istorie a relației lor.

Visul cel mai mare a lui Katy Perry a fost să-și întemeieze o familie. Acest lucru nu a fost un secret pentru nimeni, deoarece vedeta și-a exprimat negreșit această dorință de-a lungul anilor. Totuși, ea a fost nevoită să aștepte până la vârsta de 35 de ani pentru a putea realiza acest lucru.

Vestea cea mare a venit abia anul acesta, în luna Martie. Pe atunci, Katy anunța mândră că este însărcinată pentru prima oară. Norocosul tată este nimeni altul decât actorul Orlando Bloom, cu care cântăreața ește și logodită.

Anunțul a fost făcut în stilul caracteristic al lui Katy Perry, prin intermediul videoclipului piesei “Never Worn White”. Nimeni nu bănuia nimic despre o potențială sarcină, însă ea a ținut să împărtășească aceasta veste cu fanii săi.


Iată cum a început totul între Katy Perry și Orlando Bloom

Atât Katy cât și Orlando nu sunt la prima căsnicie. Katy a divorțat de Russel brand în anul 2012. Orlando, pe de altă parte, a fost căsătorit în Australia cu Miranda Kerr. Cei doi au un băiețel pe nume Flynn, în vârstă de nouă ani.

Cele două vedete s-au cunoscut abia în anul 2016. Erau la un eveniment monden, iar Bloom nu a putut să nu o remarce. Au petrecut o seară minunată împreună, dansând și vorbind. S-au îndrăgostit, însă nu au reușit să rămână împreună pentru prea mult timp. În anul 2018 s-au împăcat, iar Orlando a făcut pasul cel mare în anul 2019 de Ziua Îndrăgostiților. Atunci a cerut-o pe Katy de soție, iar ea a acceptat imediat. Nunta a tot fost amânată, însă acest lucru nu i-a împiedicat să-și întemeieze o familie.