Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Diva în vârstă de 38 de ani pare că le are pe toate. Are o carieră de invidiat, un corp superb și o familie foarte frumoasă. Chiar dacă relația ei cu Alex Bodi a fost un subiect foarte dezbătut de presă, în special datorită scandalurilor, cei doi sunt încă împreună.

Bianca Drăgușanu a reușit să își construiască un nume de una singură în România. A fost iubita unor importanți bărbați, pentru ca apoi să se afirme ca model și femeie de afaceri. Înaltă, cu formele sale extraordinare și cu o ambiție ieșită din comun,  nu este de mirare faptul că a ajuns exact acolo unde și-a propus.

Despre viața divei înainte să devină celebră nu se cunosc prea multe detalii. S-a născut în data de 6 martie 1982 în Hunedoara și a fost o fată simplă.  Și-a făcut debutul la televizor pe când avea doar 16 ani, la emisiunea “Din Dragoste” a lui Mircea Radu. De acolo, și-a croit apoi drumul spre celebritate.

Bianca Drăgușanu


Pe Bianca Drăgușanu o cunoaște toată lumea acum, însă cum rămâne cu tatăl său?

Ei bine, tatăl Biancăi , Radu Dragușanu este un bărbat simplu și modest. A fost sportiv, însă încă reușește să se laude cu o condiție fizică foarte bună. Bărbatul are vârsta de 64 de ani și a apărut o singură dată în fața publicului, în momentul în care Bianca a postat o fotografie alături de el pe contul său personal de Instagram.

După cum spuneam, domnul Drăgușanu nu este vreo celebritate. A fost portar în tinerețe, fiind jucător la echipa Jiul Petrosani. Cum Bianca i-a fost alături încă de când era foarte mică, relația dintre ei nu s-a schimbat prea mult. Cei doi sunt foarte apropiați, chiar dacă vedea noastră s-a mutat de multă vreme la București.